x

Vladimir Tomović okidač Stanijinog i Afrikinog okršaja? Pjevačica se oglasila i jednom za sva vremena objasnila šta misli o starleti!

Sandra Afrika odgovorila je na brutalne prozivke Stanije Dobrojević koja joj je tokom muzičkog takmičenja u rijalitiju rekla da je ona išla na fakultet, dok je pjevačica plesala oko šipke.  

Pjevačica je istakla kako je nije sramota što je bila dio mnogih spotova i igrala, s obzirom da je tada započela svoju karijeru koja traje već 11 godina.

- Jako sam ponosna na sebe jer sam uspjela u tome što sam željela i htjela. Tako da nema veze kad god ti počeo, kao što je i dotična (Stanija) rekla da sam počela kad sam imala 17, 18 godina. Hvala Bogu ne kasnim u nekim stvarima, znam kad počinjem i mnoge stvari završavam. Ne znam zašto se uvrijedila mojim komentarom, stojim pri tome da ja ne znam kad je ona počela karijeru, kada je završila, da li je završila, da li nije. Mene zaista ne zanima, bavim se svojom karijerom i sobom. Pritom ostajem i pri tome da djevojka lijepo izgleda, da je jako zgodna i slatka - rekla je Sandra i dodala:


- Moraš da budeš jako pametan u ovom poslu i generalno, da kada ti neko nešto prenese ili kaže, kao što je njoj prenijeto, ona se žalila kako sam ja govorila tada kada je ona počinjala... Da sam ja nju osporavala. Ja nikoga za jedanaest godina nisam osporavala, niti ću. Niti sam gradila svoju karijeru tako što bih nekog komentarisala da bih ja sebe uzdigla ili napravila od sebe nešto. Uvijek sam gledala sebe, i svoj posao i nikada nikog nisam komentarisala niti nešto lijepo, niti ružno...

S obzirom da je Stanija Sandru više puta pominjala u rijalitiju, Afrika nam je rekla da ni sama nije svjesna zašto joj je dala značaj.


- I tada kada je ona govorila svašta ja se nisam odazivala. Prosto me ne zanima ta priča. Jer nema nigdje da sam ja rekla bilo šta za koga loše, a pogotovo za nju. Tako da ko joj prenosi treba prvo da se raspita, pa preispita. Ja kad bi se pecala na svakakve gluposti gdje bi mi kraj bio. Ja takva osoba nisam i prosto me takva priča nije uvrijedila. Zato što toga jednostavno nema. I onda ne znam zašto se neko kači... A ja nekom da dajem marketing totalno me ne zanima i bez veze mi je skroz. Čak šta više mislim da nisam ni trebala da komentarišem - završila je Sandra.

Podsjećanja radi, Stanija je nedavno žestoko isprozivala Sandru Afriku, kada se tokom krize u vezi sa Vladimirom Tomovićem sjetila pjevačicinog gostovanja na jednoj od žurki upravo u "Zadruzi".


- Napravili su selfi koji je ona k.čka okačila na Instagram, seljačke fore, da bi tu meni nešto utjerivala. Onda se ovaj pi*kopaćenik meni nešto pravdao, brisao… Ja sam to vidjela tek kad sam izašla. Radi se o tome da je on to uradio ovdje meni iza leđa i sakrio to od mene i nije mi prijavio, ni to veče, ni sutra, ni prekosutra, dok nisam izašla - pričala je Stanija tada Pavlu i objasnila kako je Vlada tada napravio selfi sa Sandrom Afrikom, a ona ga je objavila.

Staniji je cijela situacija sa Vladimirom i Sandrom mnogo zasmetala, te se slobodno može reći da njena netrpeljivost prema Afriki traje još od ranije, a sinoćnjim prozivkama je definitivno kulminirala.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.