x

Vladimir Tomović se sladi svađom Dragane i Edisa: Opleo po parovima u Zadruzi!

Juče je bio veoma turbulentan dan u "Zadruzi 3". Kako je čitava planeta slavila Dan zaljubljenih, u Bijeloj kući su pušteni ljubavni klipovi bivših i sadašnjih ljubavnih parova.

Među njima našli su se i oni u kojima je glavni akter bivši učesnik Vladimir Tomović. On je imao ljubavnu aferu sa Minom Vrbaški, a kada je prikazan njihov klip, Minin sadašnji dečko Mensur Ajdarpašić se poprilično uznemirio, te je i nakratko napustio Bijelu kuću. Zadrugari su zaključili da je Vrbaški mnogo ljepše djelovala kraj Tomovića nego sada, kada je sa Mensurom u vezi.


Još jedan snimak koji je juče potresao Bijelu kuću, bio je Vladimirov ljubavni klip sa Ivanom Krunić. Kako se ona pravdala da sa Tomovićem nije imala tako blizak kontakt kako se navodi, ovaj klip ju je potpuno demantovao, što je teško palo njenom dečku Banetu Čolaku.

I Dragana Mitar imala je kratkotrajnu aferu sa Tomovićem, pa je i njihov snimak juče pušten tokom emisije, zbog čega su se Dragana i njen oženjeni dečko Edis Fetić nakon emisije i posvađali.


Zbog svih ovih turbulencija, mi smo stupili u kontakt s Vladimirom, koji nije želio da komentariše ljubavne parove pojedinačno, već je dao zajednički komentar na sve svoje avanture i njihove sadašnje momke, piše Pink.rs.

- Gledajući parove u Bijeloj kući, shvatam šta je ljubav. Divno je vidjeti kako se vole i koliko su predani svojim vezama. Greh bi bio kvariti ljubav tako divnih ljudi i komentarisati ih negativno. Želim im svima da dočekaju duboku starost zajedno. Našli su se - rekao je Tomović za Ivanu, Minu i Draganu.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.