x

tajna veza

Vlahović smuvao kćerku Mileta Kitića: Odlijepio za lijepom pjevačicom koja je slaba na fudbalere! Evo s kojim njemačkim igračem je bila

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović uplovio je u emotivnu vezu sa pjevačicom Elenom Kitić, kćerkom Mileta Kitića i Marte Savić.

"Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisjete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osjetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmijenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu", otkriva izvor lista "Alo".

Dušan je igrač Fiorentine, trenutno živi u Firenci i zbog njegovih profesionalnih obaveza ovaj mladi par je više vremena odvojen.

"S obzirom na to da su od početka znali da će više vremena provoditi odvojeno nego zajedno, oboje su riješili da se opuste i prepuste međusobnom povjerenju, te im ne pada teško da broje dane do narednog viđanja. Redovno se dopisuju i pričaju preko video poziva, mada je Elena ta koja više trpi, često ne spava i čeka da on završi sa svojim obavezama kako bi razgovarali" ističe izvor.


Zanimljivo, pjevačica je starija od srpskog golgetera, ali im ta mala razlika u godinama ne pravi problem.

"Elena je starija od njega nešto manje od tri godine i često govori da joj on odgovara više nego stariji momci s kojima je prije bila. Imaju slične navike, oboje su maksimalno posvećeni karijerama, a vrijeme koje provode zajedno koriste, između ostalog, za planiranje budućnosti. Ona ima želju da se preseli kod njega u Italiju jer voli inostranstvo. U Beogradu je prepoznatljiva gdje god se pojavi, što je nekada umara".


Roditelji oduševljeni

Mile Kitić i Marta Savić odmah su podržali svoju nasljednicu.

"Eleni je bitna podrška njenih roditelja, zato sa njima dijeli sve i trudi se da sluša njihove savjete. Kada im je saopštila ko joj je dečko, Marta i Mile su oduševljeno reagovali i rekli joj da je podržavaju jer se na njoj vidi da je srećna", otkriva izvor.


Slaba na fudbalere

Elena Kitić je na početku svoje muzičke karijere bila u vezi sa Adnanom Hafizom, 23-godišnjim njemačkim fudbalerom, koji ima portugalsko porijeklo.


Često je objavljivala njihove zajedničke fotografije na društvene mreže, a nakon raskida je obrisala sve zajedničke objave. Pjevačica nikada nije javno govorila o svojoj vezi sa fudbalerom.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.