x

prolazi kroz pakao

Voditeljka na lijekovima zbog muževljeve afere sa Topalkovom kćerkom: Ne izlazi iz kuće, nikome se ne javlja!

Jelena Dimitrijević, voditeljka "Parova" na TV "Hepi", završila je na lijekovima za smirenje nakon što je saznala da je suprug Dragan vara sa Helenom Topalović, kćerkom pjevača Milana Topalovića Topalka.

Naime, lijepa voditeljka nije ni slutila da otac njenog djeteta ima drugu ženu, a pogotovo ne kćerku folk pjevača, sa kojim je u odličnim odnosima.

- Jelena i Topalko su u fenomenalnim odnosima, poznaju se godinama i on je često bio gost u svim emisijama koje je ona vodila - kaže izvor blizak atraktivnoj plavuši i dodaje da je Jelena za nevjerstvo saznala tek kada je objavljena fotografiju sa aerodroma na kojoj se vidi kako njen muž grli Topalkovu kćerku.


- Dragan je sa Helenom očigledno putovao svuda, a Jeleni je govorio da putuje poslovno. Čak je i lagao da ide u Dubai, gdje ima firmu i gdje su Jelena i on živjeli godinama, a zapravo je ljubavnicu vodio u Egipat - ispričao je izvor i dodao:

- Jelena trenutno prolazi kroz pakao. Telefon joj non-stop zvoni i svi imaju potrebu da joj nešto kažu i pitaju je. Takođe, od kada je ova afera postala javna, Jelena dobija razne informacije o Heleni i Draganu, kao i njihove zajedničke fotografije. Teško joj je, jer ne zna kako sve to da objasni sinu, porodici... Trenutno ne zna šta da radi sa svojim životom - ispričao je izvor "Alo!".


Inače, čim je objavljena fotografiju sa aerodroma, Jelenin suprug je obrisao svoj Instagram profil, za razliku od Topalkove kćerke, koja to nije učinila, ali se ovim povodom nije ni oglašavala. Umjesto nje, to je učinio njen otac Milan Topalović Topalko, koji je, umjesto da osudi kćerku, napao novinare.

- Svi vi novinari tabloida koji dirate pošten svijet možete da mi p...šite k...c - napisao je između ostalog na svom Instagram profilu Topalko i dodao da je njegova nasljednica "njegov sin" i "ponos".

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.