x

Voditeljka Parova dala otkaz: Bojana Ristivojević napušta Hepi, ovo je razlog!

Bojana Ristivojević neće više biti zaštitno lice televizije Hepi zbog niza nesuglasica koje su se pojavile između nje i doskorašnjih poslodavaca, saznaje Kurir.

Harizmatična voditeljka stekla je ogromnu popularnost vodeći rijaliti "Parovi", ali i druge emisije poput "Dobro jutro, Srbijo", "Poželi pjesmu", "Provodadžije" i "Prelo". Upravo zbog ove posljednje je, kako saznajemo, i nastao problem. Prema saznanjima Kurira, Ristivojevićeva je od čelnika Hepija zatražila da je oslobode vođenja noćnih programa u sklopu rijalitija "Parovi" i da ostane voditeljka vikend emisije "Prelo", zbog preopterećenosti obavezama. Njeni poslodavci su, iz njima poznatih razloga, potpuno drugačije odlučili.


- Bojana se zaista odlično snašla kao voditeljka "Prela", i to je zaključak kako gledalaca tako i čelnika televizije. S obzirom na to da godinama vodi rijaliti program uglavnom u noćnim satima, u posljednje vrijeme je došlo do zasićenja i zato je svojim pretpostavljenima rekla da više ne želi to da radi. Poslije nekoliko dana od prvog sastanka na kojem je Ristivojevićeva iznijela svoj problem, stigao je odgovor čelnika srećne televizije koji je glasio "Bojana više neće voditi 'Prelo', ostaje voditeljka 'Parova'" - kaže dobro obaviješteni izvor Kurira.


Poslije ovakve odluke, voditeljka je prelomila da više ne bude dio televizije Hepi. Ona će odraditi još nekoliko emisija u sklopu rijalitija "Parova", nakon čega će otpočeti pregovore za novo radno mjesto.


- Nije ovo prvi put da Bojana razmišlja o odlasku. I prije godinu dana je bila na korak da donese odluku da napusti Hepi, ali su je glavni urednici ubijedili da ostane. Ovaj put je odluka definitivna. Već se po gradu priče o njenom odlasku i počele su da pristižu ponude od drugih, konkurentskih televizija, o čemu Bojana još nije razmišljala. Ali svakako joj je u planu da ostane i dalje u voditeljskom poslu - priča naš sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.