x

Volim Anu iako je ku.va: Lazar Jeremić odlijepio za Koraćevom!

Bivši učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Lazar Jeremić je po izlasku iz rijalitija nastavio da se čuje sa svim takmičarima s kojima je bio u dobrim odnosima u Imaginarijumu, a za Rijaliti je otkrio da obožava Anu Korać iako je bije glas da je pros..tutka.

Naime, bivši fudbaler je u iskrenom intervjuu objasnio da se inače često kreće u društvu djevojaka za koje pouzdano zna da se bave najstarijim zanatom, ali da protiv toga nema ništa, te ga ne zanima ako neko na taj način dolazi do novca.

- Ana Korać i ja smo uvijek bili dobri drugari, a to što govore da je pros..tutka mene ne zanima! Pa šta i da jeste! Bitno mi je kakav je neko čovjek, a za nju znam da je veliki džek i da je prijatelj. Inače se često krećem u društvu djevojaka za koje stvarno znam da se bave najstarijim zanatom, ali zašto bih ja išao i blatio nekoga okolo?! Svako na kraju krajeva donosi odluke za svoj život i svako ima izbor za to čime će se baviti. Ako neko se.som dolazi do novca, ne znači da je loša osoba! Mislim da smo se svi uvjerili da su skoro sve djevojke u rijalitiju bile prozivane zbog toga što se sumnja da se bave pros..tucijom, pa šta sad treba da radimo? Ko sam ja da tu bilo šta prokomentarišem - rekao nam je iskreno Lazar.


Jeremić je prokomentarisao i da je pobjednica Luna Đogani razmažena i da je to razlog što njena veza sa Markom Miljkovićem nikako ne bi mogla da uspije u spoljnom svijetu.

- Što se tiče veze Lune i Marka, mogu slobodno da kažem da se ona dosta promijenila. To jednostavno nije ona. Luna je tip djevojke kojoj je konstantno potrebna pažnja i mislim da je to Marku teško padalo. Oni se jesu lijepo slagali, ali mislim da je ona prezahtjevna, non-stop traži pažnju, a normalno je da nekom to može da dosadi u nekom trenutku - objasnio je Lazar.


Jeremić je prokomentarisao i da Đoganijeva nije bogomdana kada je njen fizički izgled u pitanju, ali da je ona neko s kim bi mogao da bude u vezi.

- Što se Lune tiče, ona fizički nije neko ko je perfektno građena, nije bogomdana, ali to je manje važno. Mislim da bismo se ona i ja lijepo slagali kada bismo bili u vezi, ali je ona emotivno zasad vrlo rastrojena, pa ne bih mnogo detaljisao oko toga. Mada, nikad se ne zna. Ne možemo precizno da proreknemo budućnost - rekao je Jera za Rijaliti.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.