x

iskrena

Voljela bih da Duško promijeni način poštovanja i ljubavi prema majci svoje djece: Karleuša progovorila o braku!

O privatnom životu Jelene Karleuše u posljednjih godinu dana dosta se spekulisalo. Mnogi su pjevačicu razvodili od supruga Duška Tošića i komentarisali u kakvom su odnosu.

Sada je Jelena konačno odlučila da otkrije detalje svog bračnog života. Iako je ispričala da Duško i ona i dalje žive u zajednici, postoje stvari koje joj se ne dopadaju.

- Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vrijeme. U 2023. bih voljela da Duško promijeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje djece - rekla je Jelena i dodala:


- Smatram da smo mi još uvijek u braku jer sam se ja, kao dijete razvedenih roditelja, uvijek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživjela kao neuspjeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osjećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osjećaj nema u sebi.

Pjevačica se osvrnula i na godinu iza sebe na profesionalnom planu. Iza nje je i više nego uspješna godina, puno nastupa, a posebno će pamtiti koncert ispred Skupštine za doček 2022. godine.


- Sa ove distance mogu da kažem da sam jako ponosna na taj koncert, koji se neće ponoviti ispred Skupštine tako lako. Dali smo sve od sebe da o tome pišu i svjetski mediji.

U svom stilu, Jelena je prokomentarisala i ovogodišnje izvođače koji će pjevati na Trgu.

- Interesantno mi je to. Ja sam rekla da, poslije onakvog dočeka 2022. godine, od vatrometa, scene i svega ostalog što smo napravili, ne znam ko bi se usudio da nastupi ispred Skupštine, sem možda neki Kolibri da dovedu. I onda su pomirili to tako što su napravili jedan defile dječjeg programa ove godine. Meni se sviđaju izvođači Vojaž, Teodora, Nući, Gazda Paja... Za djecu stvarno super.


Karleuša važi za nekoga "bez dlake na jeziku", pa je komentarisala i celu situaciju sa srpskom fudbalskom reprezentacijom u Kataru.

- Situacija je bila tužna, tabloidna, s puno kontroverzi. Desilo se ono što se uvijek desi - "kad je puno babica, uvijek su kilava djeca" i ispaštaju oni koji ne treba da ispaštaju, a to su sportisti. O fudbalu malo znam, sem ono što sam čula od Duška, a on se ljuti kad ja pametujem o fudbalu i obično se zbog toga svađamo - rekla je Jelena i otkrila ko joj je omiljeni fudbaler.

- Odabraću golmana, mislim da je on bio svjetla tačka reprezentacije i vidim da mnogi tako kažu.


Na pitanje šta sebi želi u Novoj godini, Jelena je rekla:

- Možda je čudno, ali ja nemam neke želje jer sam dosta toga ostvarila. Ne priželjkujem novu ljubav, niti s..s, to mi nije prioritet. Još se jedino palim na svoj posao, na scenu, pjesme, koncerte. Eto, taj album nek bude moja želja, ali to će se ostvariti, znam kako će sve biti.

Ona kaže da će ovaj album biti popularan u svijetu.

- Ovaj album će doživjeti svjetski uspjeh. Dobro zapamtite ove moje riječi. Neće biti samo pjesama na srpskom već i na drugim jezicima, imamo puno kolaboracija, biće to video i modna senzacija, nešto što će promijeniti pravila u šou-biznisu, ne u Srbiji, već mnogo, mnogo šire - rekla je Jelena za "Kurir" TV.

.

.

..

.

..


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: [email protected]