x

Volkov izbacio Afriku iz stana!

Vladimir Volkov i Sandra Afrika više ne žive pod istim krovom. Kako Srpski telegraf saznaje, fudbaler je iz svog stana u beogradskom naselju West65 izbacio Sandru Afriku nakon žučne svađe.

- Volkov i Sandra su se prije mesec dana definitivno razišli nakon što je ona iznijela svoje stvari iz njegovog stana. Do žučne svađe došlo je nakon što joj je on prebacio kako dvije godine živi u stanu u kom ne plaća ni račune za komunalije, a kamoli čišćenje. To je Sandru prilično uvrijedilo, zbog čega mu je odbrusila da je on muškarac i da je on taj koji treba da plaća račune da bi naizgled banalna rasprava prešla u žestoku svađu nakon koje joj je Vladimir rekao da zauvijek napusti stan - govori dobro obaviješten izvor i otkriva da je pjevačica prebacila Volkovu što nikada nije kod kuće.


- Sandra je Vladimiru prebacila kako on tokom cijelog ljeta boravi na njenoj jahti, pa mu ne traži pare za održavanje iste, te da mu nakon svakog nastupa donese nešto iz inostranstva. Vladimira je to pogodilo i odbrusio joj je da ga zabole za njenu jahtu i da ne mora više nikada da uđe u nju samo da se ona iseli. Sandra je u prvi mah mislila da se on šali, pa je pustila nekoliko dana da ohlade glave oboje i normalno popričaju. Međutim, i nakon nekoliko dana Vladimir je ostao pri istom stavu i njoj nije preostalo ništa drugo nego da se iseli - završava priču izvor.


Kako dalje saznajemo, Sandra se preselila u naselje Delta siti, gdje je za prvo vrijeme iznajmila stan. Nakon preseljenja sačekala je i vijest da je Vladimir počeo da se viđa sa njenom koleginicom Marijom Anom Smiljanić, što ju je totalno dotuklo.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.