x

KOŠTA 3.365 EURA

Volkswagen poboljšao izgled Tiguana novim Black Style R-Line paketom opreme

Volkswagen je za svoj kompaktni crossover Tiguan pripremio novi dizajnerski paket pod nazivom Black Style R-Line koji je kompatibilan s modelom s pet sjedišta, a ne sa prostranijim Tiguan Allspace modelom sa sedam sjedišta.

Ovaj paket je dostupan sa specifikacijskim paketima Comfort i Highline, a uključuje nove 19-inčne crne naplatke od legura, crne bočne retrovizore te lajsne na prozorima u istoj boji. Tamni su i krovni nosači te rešetka hladnjaka, dok zatamnjeni stražnji prozori i stražnje vjetrobransko staklo upotpunjuju izgled. Tu je i nekoliko R-Line oznaka koje se između ostalog nalaze na prednjem i stražnjem braniku, kao i na krovnom stražnjem spojleru i kožom presvučenom upravljaču u unutrašnjosti vozila.

Ovi dodaci koštaju 3.365 eura u Njemačkoj, a 19-inčne naplatke je moguće zamijeniti većim 20-inčnim Suzuka setom naplataka za dodatnih 490 eura.

Treba imati u vidu da postoje ograničenja kada je riječ o prodaji Tiguana s Black Style R-Line paketom jer je dostupan za boje Pure bijela, Pearl-Effect Deep crna, Indium metalik siva te Mother-of-Pearl-Effect Oryx bijela.

Vizuelni dodaci izgledaju veoma lijepo, ali entuzijasti i dalje strpljivo čekaju R verziju Tiguana. Prototip sportskog Tiguana je već viđen.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.