x

zbog njihovog raskida i danas žale

Voyage o prekidu s Breskvicom: Pokretala me je ljubav, a sada ambicija!

Srbijanski pjevač Voyage, pravog imena Mihajlo Veruović, važi za jednog od najslušanijih mladih izvođača u regiji. Njegove pjesme s Anđelom Ignjatović, poznatijom kao Breskvica pregledane su više miliona puta, a oni su postali idoli mladima, piše 24sata.hr.

No, dogodio se prekid koji je šokirao javnost. Razlaz mladog para s nevjericom i nestrpljenjem se pratio, a njihovi fanovi nadali su se da će se pomiriti.

U serijalu "Moj put", Voyage je ispričao da period rada s Breskvicom pamti po tome što su i privatno i poslovno mogli raditi i provoditi cijelo vrijeme zajedno.


- Tada me za pisanje pjesama pokretala ljubav koju sam u tom trenutku osjećao. Sada, kada je to prošlo, pokreće me ambicija - ispričao je Voyage, između ostalog.

On je nedavno objavio pjesmu "Pleši", koja je dio soundtracka jednog od najpopularnijih filmova regije "Južni vetar". Voyage kaže da je pred sam izlazak pjesme imao veliku tremu, no kada je prošao prvi milion, opustio se i shvatio da se publici sviđa njegov novi zvuk.


- Eksperimentiram. Ovo je prilika da se fokusiram na sebe. Izbacio sam pjesmu u "drill stilu" za koji su mnogi smatrali da ne može uspjeti na Balkanu, no ovo je već dvije sedmice jedna od najpopularnijih pjesama - priča Voyage.

.

..

.

.

Izvor: 24sata


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.