x

TRAGEDIJA

Vozio bez dozvole, pa ubio druga: Vozač (21) je izgubio kontrolu i zakucao se u zaštitnu ogradu mosta, Uroš (16) poginuo na mjestu!

Mladić A. A. (21), koji je juče teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Beogradu, u kojoj je poginuo njegov drug Uroš Zdravković (16), smješten je na intenzivnu njegu i ljekari se bore za njegov život.

Kako saznajemo, A. A. (21), koji je upravljajući automobilom "mini-moris" na Mostu na Adi iznenada prešao u suprotnu traku i u koga se zakucala "Dacia", vozio je tuđ automobil, i to bez vozačke dozvole.

- Nesreća se desila u utorak poslije 15 sati. Utvrđeno je da se "mini-moris" vodi na osobu koja nije član porodice vozača, tako da se pretpostavlja da je mladić automobil pozajmio. Takođe, saobraćajci su se šokirali kada su utvrdili da A. A. nema vozačku dozvolu, tj. da nije polagao vozački ispit - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je nastradali Zdravković bio na mjestu suvozača u "mini-morisu".


- Uroš i A. A. su bili drugari iz kraja. Ne zna se gdje su kobnog dana išli, a kretali su se iz pravca Banovog brda ka Bulevaru vojvode Mišića. A. A. je iznenada izgubio kontrolu i prešao u suprotnu traku udario u zaštitnu ogradu, a potom je na njega naletjela"Dacia" udarila ga bočno . Udarac je bio baš u suvozačevu stranu, tako da je Uroš poginuo na mjestu, dok je A. A. teško povrijeđen. Ima povrede unutrašnjih organa i višestruke prelome - kaže izvor i dodaje će uzrok nesreće biti utvrđen.

- Ne isključuje se mogućnost da je A. A. vozio brzo, a pošto je neiskusan, desilo se šta se desilo - kaže sagovornik iz istrage.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.