x

Vranješ gestikulira pucanje uz pjesmu: Oglasio se po prvi put nakon skandala! (VIDEO)

Ognjen Vranješ se povukao u ilegalu poslije skandala sa Jelenom Karleušom, poslije koje su procurile gole fotografije na kojima su navodno fudbaler i pjevačica u eksplicitnim pozama. Fudbaler Anderlehta se povukao u ilegalu poslije oglašavanja Karleuše, koja je uputila niz uvreda na njegov račun, prijetnje, ali i objavila navodno njegovu golu fotografiju, kao i dijelove prepiske.


Vranješ nije bio dostupan ni ljudima u svom klubu, a u utorak je stigla informacija da mu je zdravstveno stanje narušeno, kao i da mu je sudbina u klubu pod znakom pitanja.

Danas je ipak stiglo drugačije saopštenje Anderlehta, a Vranješ se poslije ćutanja koje je trajalo skoro dva dana, konačno imao oglašavanje.


On je na svom Instagram profilu objavio "stori", gdje se vidi kako u kolima sluša muziku, a takođe i djeluje kao da gestikulira pucanje.

Djeluje kao da ga skandal nije pretjerano potresao, iako ovo sigurno nije prijatno njegovoj supruzi, kao i kćerki, kojima je nedavno pisao nevjerovatne poruke, i to u jeku afere sa Karleušom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.