x

Vranješ muvao tri žene fudbalera: Igrači strahuju da Ognjen ne izbaci fotke njihovih supruga!

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, nakon afere koja je potresla Balkan, strahuju i neke njegove kolege čijim ženama je Vranješ takođe slao poruke, ali i svoje fotografije, kao i one njemu.

- Nakon navodne afere sa Karleušom, među fudbalerima se pronijela priča da su od Vranješa još tri žene igrača dobijale poruke, zbog čega je nastala prava panika. Većini je slao poruke na Instagram i to tako što je prvo hvalio njihovu sretnu porodicu, a kada bi se one zahvalile, on bi ušao u priču s njima i pisao kako su lijepe i zgodne i kako bi volio da se vidi s njima - govori dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Žena jednog igrača Partizana bila je sa Vranješem u kombinaciji pola godine sve dok nije saznala da je on u šemi sa JK i zbog toga je prekinula kontakt jer se uplašila da ne uđe u problem sa divom. Zato je rekla Ognjenu da moraju da prekinu svaki kontakt.


Kako dalje saznajemo, Ognjen se nije zaustavio samo na ženama fudbalera nego je dosta pjevačica dobijalo poruke od njega. Svima se isto obraćao, komplimentima i sa željom da ih upozna. Komunikacija sa Darom Bubamarom završila je čak i u novinama, ali je pjevačica to oštro demantovala.


Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pozvali smo Ognjena, poslali mu i poruku, ali on nije htio ništa da odgovori.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.