x

Vranješ otvoreno o svemu: TOŠIĆ NOSI SUKNJU, Karleuša i on su zamijenili uloge! Ne kajem se što sam istetovirao granice Republike Srpske! TO JE MOJ STAV!

Tvit Jelene Karleuše (40) kojim je isprozivala selektora fudbalera Srbije Mladena Krstajića što njenog supruga Duška Tošića (33) nije pozvao za naredna dva meča "orlova" u Ligi nacija i nekoliko dana poslije objavljivanja spiska glavna je tema na toj društvenoj mreži. Još više strasti uzburkao je Ognjen Vranješ (28), bh. reprezentativac i fudbaler Anderlehta. On je poručio Jeleni da bude realna jer njen muž ne igra ni kod Kineza, a  sada je u intervjuu za Srpski telegraf dodatno isprozivao bračni par Karleuša-Tošić!

- Taj njen stav me je izveo iz takta! Ne razumijem kako jedan muškarac dozvoljava ženi da se petlja u nešto u šta se ne razumije. Oni su u braku očigledno zamijenili uloge, on je taj koji nosi suknju! Bio sam izrevoltiran time što nije objasnio ženi zašto ne igra za nacionalni tim, pa sam odlučio da joj to objasnim ja. Žao mi je samo što sam nesvjesno uvrijedio Kineze i njima se duboko izvinjavam. Htio sam samo da kažem da Duško ne igra ni u kineskoj ligi, koja slovi za slabu, nije standardan u svom timu Gvangžu R&F, pa kako onda da očekuje Krstajićev poziv? -  ispričao je Vranješ za Srpski telegraf.

Nije lako sa poznatom ženom, očigledno. I sam si bio dovođen u vezu sa pjevačicama Katarinom Grujić i Darom Bubamarom, kao i poznatom voditeljkom Ksenijom Bujišić. Kako si se ti snalazio?


- Smiješno mi je to što čitam, to su nebuloze. Sem mog odnosa sa Katarinom, ništa nije bilo tačno. O Katarini imam da kažem sve najbolje, ostalo su izmišljotine. Ispao sam kao neki frajer, a daleko sam od toga.

Velika prašina podigla se kada si istetovirao granice Republike Srpske, zbog čega si imao brojne neprijatnosti. Tvoja porodica je trpjela čak i otvorene prijetnje. Da li se kaješ?

- Ne kajem se! To je moj stav, niko mi neće nametati svoje. Tuđe poštujem, svoje volim!

Jesi li imao problema sa saigračima u reprezentaciji Bosne i Hercegovine zbog toga?

- Sa nekoliko njih sam imao ozbiljne probleme. Međutim, riješio sam ih na samo svoj, dobro poznati način. Sada je to sve iza nas, sve je u redu.


Kako se slažeš sa kapitenom BiH Edinom Džekom?

- Znam ga od prvog dana mog igranja za reprezentaciju. Šta reći za čovjeka koji je napravio takvu sjajnu karijeru?!

A šta možeš da kažeš o selektoru Robertu Prosinečkom?

- Veliki čovjek, kao što je bio i veliki igrač. Posvećen svakom fudbaleru, uvijek svima na raspolaganju. Napravio je sjajnu atmosferu u reprezentaciji. O njemu najbolje govore rezultati. Prvi smo na tabeli u Ligi nacija.

U Anderlehtu sa tobom igraju dva Hrvata i Albanac. Poznat si kao neko ko javno ističe vjersko i nacionalno opredjeljenje. Kako su te oni prihvatili i ima li čarki među vama?

- Navikao sam se da me saigrači gledaju ispod oka zbog tih mojih stavova, pogotovo u reprezentaciji BiH, u kojoj nastupam, gdje je situacija komplikovanija nego ovdje gdje igram sa Hrvatima i Albancem. Nemam problem ni sa kim, poslije treninga odemo na ručak i ispričamo se o sportskim stvarima.

A kakav imaš odnos sa Srbima u Anderlehtu Ivanom Obradovićem i Lukom Adžićem?

- Kod Ivana sam živio skoro mhesec dana. Fenomenalan momak, nažalost, imao je tu nesreću da se promijeni kompletno rukovodstvo i da ga sklone u B tim. Ubijeđen sam da će svojim radom i trudom pokazati da zaslužuje mjesto u prvom timu. Svaki dan smo zajedno Ivan, Luka i ja, porodice nam se druže i jedna smo mala familija ovdje u Briselu - zaključuje Ognjen.


(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top