x

Vranješ plaćao ku*ve tastu!

Ognjen Vranješ (29) pravi je se*sualni manijak! I dok se kontroverzni fudbaler belgijskog Anderlehta dopisuje sa Darom Bubamarom i ocjenjuje njeno p*šenje v*bratora koje je popularna folkerka okačila na svom Instagramu profilu, Srpski telegraf je došao do novih šokantnih detalja u vezi sa momkom burne prošlosti.

Naravno, oni nemaju veze sa fudbalom, nego sa skupljanjem bodova kod pripadnica ljepšeg pola. Naime, Ognjenove komšije iz Banjaluke su otkrile da je fudbaler redovno koristio usluge dama niskog morala, ali da je i, vjerovali ili ne, plaćao pros*itutke rođenom tastu, ocu još zakonite supruge Danijele!

Banjalučani, naravno, znaju sve o najpopularnijem sugrađaninu trenutno, ali poručuju: "Daleko mu lijepa kuća"!


- Ma, ljudi, taj je plaćao ku*ve i rođenom tastu! On je bolestan čovjek - ispričao nam je jedan od stanovnika prijestonice Republike Srpske i u dahu nastavio:

- To mi je pričao njegov tast lično. Kaže da je ovaj bio normalan momak, suprug, otac dok nije potpisao za grčki AEK. Onda je totalno poludio. Rijetko koji dan je prolazio da ne nađe neku novu žensku ili da je plati ili da upadne u nekakvu šemu s njom. Ipak, da neko ženinom ocu plaća ku*ve, to nikad ni u filmovima nisam gledao!

Iako i dalje pokušava da se pokaže kao jak momak koga uopšte ne dotiču napisi po medijima niti tužbe Jelene Karleuše zbog po*no-skandala, oni koji poznaju Ognjena kažu da je i te kako svjestan problema u koji se uvalio.


Ognjen je na lijevoj strani grudnog koša svojevremeno imao istetovirano ime svoje supruge Danijele. Medutim, da im ljubav više ne cvjeta, dokazuje i činjenica da je on, navodno, tetovažu nedavno prekrio grbom fudbalskog kluba AEK.

- Ma njemu se sve ruši. To što mediji pišu da će dobiti otkaz u Anderlehtu je najmanji problem. Naći će on drugi klub. Međutim, Danijela je saznala sve detalje, s kim je varao, kada... Pogotovo mu neće oprostiti što se javno po medijima hvalio da je imao s*ks sa Karleušom. Brak je gotov! Već je angažovala advokate za razvod. Kako sam čuo, traži od njega stan i poslovni prostor u centru Beograda, stan u Banjaluci, 200.000 eura u kešu i alimentaciju za kćerkicu oko 15.000 eura mjesečno. Naravno da se to Vranješu ne sviđa, pa, nažalost, nasrće na nju i fizički, i to pred djetetom, kako sam čuo - zaključuje sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.