x

Vranješ podnio krivičnu prijavu protiv Jelene Karleuše! Fudbaleru pukao film, traži milione od JK i poručuje: Platićeš mi za sve...

Ognjen Vranješ riješio je da se s Jelenom Karleušom obračuna na sudu i protiv nje podnio dvije tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti!

Fudbaler je u privatnoj krivičnoj tužbi podnijetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pjevačica 14. januara uvrijedila preko društvene mreže Fejsbuk tako što je objavila javno saopštenje upućeno svim medijima u kojem je navela:


- Ti crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigdje, ni u klubu, niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko go*no! Ti crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom g*zicom sjedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš - ne možeš mi ugroziti brak, ni porodicu, a tako si silno, crve, to želio! Žalim tvoju ženu i tvoje dijete! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj! Bježite! Iselite se, crve! Brzo! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam željela da budem s tobom - džabe ti je. Smiju ti se sve pjevačice, a ima ih mnogo, koje opsijedaš porukama i slikama! Paćeniku! Moj savjet ti je da se ubiješ odmah! Jer će te je*ati prvi muškarac koji naleti na tebe! Je*aće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje djece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je*em li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje - piše u saopštenju JK.


Pored toga, istom sudu Vranješ je podnio i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrijednost spora je dva miliona dinara. Kao dokaz, fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je ona objavila.

Takođe, Ognjen je podnio i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, odjeljenju za visokotehnološki kriminal, protiv JK zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona. Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat koji sadrži sporne uvrede na njegov račun, a tužilaštvo će naknadno odlučiti da li će protiv pjevačice pokrenuti postupak.


Vranješovi advokati obrazložili su zbog čega se on odlučio na ovaj potez.

- Javnosti je poznato da je u prethodnom periodu naš klijent Ognjen Vranješ doživio niz uvreda i prijetnji od Jelene Karleuše. Iz tog razloga, bili smo prinuđeni da podnesemo tužbu za naknadu nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda, krivičnu prijavu zbog krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakonika, kao i privatnu krivičnu tužbu zbog krivičnog djela uvrede iz člana 170, stav 2 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika. Zahvaljujemo svim medijima koji su objektivno i nepristrasno izvještavali u prethodnom periodu, kao i širokoj javnosti na podršci našem klijentu Ognjenu Vranješu. Punomoćnici, advokat Milica Jaćimovski i advokat Branislav Bogdanović - piše u saopštenju.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.