x

opa

Vreli ples Milice Todorović i Dragog Gudelja! Sve vrijeme đuskala sa Nemanjinim bratom, uvijala se, pa priznala: Top je frajer!

Anastasija Ražnatović je u jednom elitnom beogradskom restoranu okupila cijelu estradu, porodicu i prijatelje, u čijem je društvu proslavila rođendan.

Slavljenica je sve vrijeme bila vidno raspoložena i sretna, prije svega što su uz nju bili svi najmiliji, ali i dečko Nemanja Gudelj, koji je s porodicom došao iz Španije samo zbog nje.

Pored Tase, posebno je bila raspoložena Milica Todorović, koja je na prvu odlijepila za Nemanjinim bratom Dragim Gudeljom, od kog se nije odvojila cijelo veče.


Foto: Kurir

Milica je sve vrijeme đuskala, a u jednom trenutku je bukvalno zajahala mladog Gudelja. Kako je atmosfera bila sve vrelija, Todorovićka je s nama izašla da malo ohladi glavu, a tada je priznala da se situacija između nje i Dragog zahuktava.


- Ja baš volim da đuskam, sad smo se Dragi i ja baš izigrali, on super igra. Znate koliko ja volim da đuskam. Dragi je top frajer. Unutra je mnogo vruće - rekla je Milica, a na pitanje da li gori između nje i Gudelja, ona je sa osmijehom odgovorila:


- Ma gori sve. Inače gori unutra, znate koliko je dobra atmosfera tamo, da ne možete da povjerujete. Nemojte sada da me nagovarate na nešto. Ovdje je tako lijepo da nemam riječi. Svi su opušteni i veseli. Todorovićka je prokomentarisala i Anastasijinog novog dečka Nemanju, te zaključila da je super kada djevojka ima dečka:


-To je lijepo, lijepo je kad imaš dečka. Potrudila sam se da izgledam najljepše moguće. Ljudi, nebitno je da li je sportista ili glumac (haha). Mora da ima jaču energiju od moje, zato nemam momka. Kako je na rođendanu bilo mnogo pjevača, osim Aleksandre Prijović, Vanje Mijatović, Joce Stefanovića, i mama Ceca se u jednom trenutku latila mikrofona. Kada je zapjevala ,,Nagovori" i ,,Lepi grome moj", Nemanjina majka Olivera je bila oduševljena, pa je igrala sa sinovima, kćerkom i budućom snajkom. Ražnatovićkina pjesma ,,39,2" omiljena je pjesma Nemanjine majke, pa je Olivera pokazala koliko je opuštena i koliko dobro đuska. Nakon Cece, zapjevao je i Saša Matić, ali ga je ubrzo prekinuo Veljko Ražnatović, koji se skinuo i zapjevao Saletove stihove ,,dao bih joj srce svoje, neka ima srca dva", što je u svima probudilo posebnu emociju.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.