x

Vuk Jeremić isprozivao Lukasa jer je pjevao na mitingu Aleksandra Vučića, folker uzvratio: Majmune, n.rkomančino, ti si bio djevojčica u vezi s drugarom!

Nakon što je lider narodne stranke Vuk Jeremić opleo na Tviteru pjevaču Aci Lukasu povodom njegovog nastupa u Novom Sadu na 11. godišnjici osnivanja Srpske napredne stranke, folker je odgovorio brutalnom porukom.

Prisjećamo, Jeremić se prvi oglasio tvitom uz fotografiju pjevača: "Gorećeš u paklu". Uz to je dodao kako je Lukas dr.girani delikvent sa tamnim naočarima.

Lukas je brutalno odgovorio: 

"A na šta ti podsjećaš? Neodoljivo sigurno ne podsjećaš ni na šta! Ali zato ću ja tebe da podsjetim da, kada vrijeđaš ovako bezočno, onda dobro paziš šta pišeš! Dakle, kako te nije sramota da ti nekoga nazivaš delikventom, lopužo jedna, bjelosvjetski korumpirani prevarantu i izdajice svoga naroda! Protuvo kakvu srpski narod nije imao od pamtivijeka! Ti nekoga nazivaš delinkventom?A o dr.gi? Ti nekoga nazivaš i karakterišeš da je dr.giran? A ti koristiš dr.gu od koje, kad je uzmeš, nisi dr.giran? Ja sam davno bio hrabar, pa sam priznao, a ti nemaš m.da da priznaš, pa onda misliš da smo mi svi ludi, pa ćeš prozivkom sebe prikriti?


- N.rkomančino, ajde da čujemo kako se častite kada "vodite ljubav" ti i tvoj školski drug i prisjećate se školskih dana onih lijepih devedesetih! Ne obmanjuj narod i kaži zašto si ovdje, kaži koji je tvoj zadatak, kaži koliko si plaćen miliona da bi organizovao jedan od pet miliona! Majmune, iskrivljena cvikovana spodobo, na svaku tvoju uvredu od mene dobijaš deset! Pi*kice, djevojčice, dođi i stani ispred mene, pa me vrijeđaj, budi muško (iako sam čuo da si u vezi djevojčica), ali ti to ne smiješ! Ti si pi*ka izdajnička! Mene pljuješ što imam svoje opredjeljenje, a što ne pljuješ Sergeja, pa i on je opredijeljen!


- E, g.vno jedno, dobio si pare da zamlaćuješ ljude, tvoje ljude, tvoj rod, p.zdo jedna! A onda, kad napraviš sr.nje, bežanija u Ameriku, kod je*ača tvojih! A za narod te boli ona stvar! Sva sreća, pa ti se to neće ostvariti! Uzgred, pjesmu "Ovo je Srbija" sam izdao jos '95. godine, junačino! Al' šta ti znaš o ratnicima i o bilo čemu kad si ti i fizičkog bio oslobođen! I da znaš, ja te se ne bojim, ni tebe ni tvojih bjelosvetskih protuva sa kojima sarađuješ da bi upropastio sve što valja u Srbiji i da bi napravio haos! Tako da znaš da, za razliku od svih, sve što znam o tebi ću reći jer te se, pi*ko jedna, ponavljam, ne bojim! A ti nastavi da vrijeđaš, smrade balavi! Ne možeš mi ništa! Sjećaš se kada si me prije nekoliko godina vidio u avionu i htio si da mi se javiš, ali ja tebi nisam? Uvijek si mi bio odvratan! E, sjećaš se, prostaku, da si tada izuo cipele i podigao noge u biznis klasi! Kao najveći kulov!" - napisao je Lukas na svom instagram profilu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.