x

Vuk Mob je bio sa Tijanom Ajfon, ali on nije jedina poznata ličnost koja se može "pohvaliti" starletom: Evo ko se još nalazi na spisku!

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, ovih dana u centru je medijske pažnje zbog hapšenja u blizini Bijeljine koje se odigralo prošle nedjelje. Tijani se na teret stavlja to što je pokušala da ilegalno pređe granicu preko Drine u čamcu, kao i podvođenje i organizovana pros..tucija.

Ova djevojka bila je predmet pisanja tabloida i prethodnih godina što zbog učešća u rijaliti programima, što zbog glasina da se bavi prost..tucijom, ali i zbog ljubavnih veza sa poznatim muškarcima. Tijanu je domaća javnost upoznala kada je 2015. godine ušla u rijaliti šou "Parovi 3". O njoj se tada pisalo zbog veze sa Vukom Mobom. On je kasnije ušao u rijaliti i tada su objelodanili i kako ju je varao, a nakon burnog raskida neko vrijeme su se pljuvali po medijima. 


Tijana je tokom učešća u Parovima tvrdila da je, navodno, bila u emotivnoj vezi sa oženjenim pjevačem Markom Bulatom.

– Viđali smo se dvije godine. Sjećam se kad sam otišla kode njega u stan i rekla: "Dvije godine se viđamo." On je izgovorio: "Zar ima toliko?". Viđali smo se nekoliko puta nedjeljno, pošto se razišao sa bivšom ženom. Upoznali smo se u kafani gdje je pjevao – naglasila je Tijana Ajfon u jednoj poznatoj emisiji.


Tokom učešća u "Parovima 3" Tijana je bila u "šemi" sa rijaliti zvijezdom i jutjuberom Nenadom Marinkovićem Gastozom. Kako su pisali mediji, Tijana i Gastoz su jednom prilikom imali s.ksualni odnos u tuš kabini, a svjedok ove akcije bila je Mimi Oro koja je u neposrednoj blizini prala veš.

Tijana je pred ulazak u "Parove 5" 2016. godine izjavila da želi dijete sa Gastozom.

– Vjerujem da će se strasti među nama rasplamsati i da ćemo tokom nekog divljeg s.ksa napraviti dijete. Shvatila sam da je on u suštini jedan divan momak, koji bi bio odličan otac mojoj bebi – rekla je Ajfonka pred ulazak u "Parove".

.

.

.

.

..

.

Izvor: Espreso/Alo

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy