x

emotivan

Vuk Mob jecao u programu uživo! Gušio se u suzama: Život mi je stao 23. juna, moj Bog je umro!

Doživio je veliku porodičnu tragediju gubitkom oca, raskinuo je vezu sa vjerenicom s kojom je dobio kćerku, a mediji ovih dana spekulišu da već uživa u novoj ljubavi i to sa djevojkom iz Crne Gore.

Koliko ima istine u ovim navodima, otkrio  je sam Vuk Mob.

- Nije istina da se viđam sa bilo kim, prije toga su me povezivali sa Paulom, sad sa Anjom. U Budvi sam bio samo zbog nastupa. Trudim se da čuvam privatni život van medija, što se više stvari zna pravi se i više problema. O privatnom i emotivnom životu ne želim da pričam, ne vidim materijal ni osnov po kom su mogli da me povežu sa njom. Ima par osoba koje se debelo bave mojim životom, sve gledaju koga sam zapratio na instagramu. Kad budem sa nekim zvanično, to će se znati. - rekao je reper.


- Laž je da sam ja prevario svoju bivšu vjerenicu. Ona je jedina osoba za koju mogu da kažem da sam bio najvjerniji. Moj i njen odnos ja nikad ne bih iznosio na televiziji. Meni kad se razbolio otac, mnogo toga se promijenilo u mom razmišljanju i postao sam druga osoba. Ta serija loših događaja u životu me je natjerala na razmišljanje i shvatio sam da Olja i ja nemamo iste poglede na život i ambicije. U životu sam uvijek bio optimista dok nisam shvatio u situaciji sa ocem da ne može sve biti dobro. Olivera i ja nemamo kontakt, ne kajem se što imamo dijete. Trenutno smo u sporu zbog starateljstva i Tea mi mnogo nedostaje. Kćerkica dosta liči na Olju - kroz suze je ispričao Vuk Mob pa nastavio:


- Sve je palo na moja leđa, a ja moram da budem jak i tu za moju porodicu kao što je moj otac bio. Moj život je stao 23. juna u 3 sata i 20 minuta i od tad samo preživljavam. Ja nisam bio spreman za takav gubitak, on je bio temelj. Meni je otac bio sve, samim njegovim odlaskom moj Bog je umro.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.