x

Vuk Mob: Kre.nuo sam Teodoru Džehverović u studiju!

Reper Vukadin Gojković poznatiji kao Vuk Mob trenutno nije u dobrim odnosima sa pjevačicom Teodorom Džehverović, a sada je otkrio da ga je Bora Santana zatekao u studiju u trenutku kada je sa njom imao se.s!

Naime, Mob je za magazin Svet izjavio da sa plavokosom pjevačicom trenutno nije u ljubavi, te i da zadrugar Bora Santana zna u kakvom su odnosu bili u prošlosti jer se u to i sam uvjerio sasvim slučajno.

- Naravno da se ne pozdravljam sa Teodorom kad se negdje sretnemo jer mi nismo više u ljubavi. Njena menadžerka ima nešto protiv mene jer sam ih obe ostavio. Ljubomora radi svoje, menadžerka puni Teodori glavu raznim glupostima, ali mene zapravo zabole uho i za Teodoru i za menadžerku i za cijelu tu situaciju. Javljali su mi ljudi koji su pomno pratili prvu sezonu rijalitija "Zadruga" kako je Tea priznala Luni da smo ona i ja bili u vezi, a kasnije je to porekla. Sve o tome možete pitati i Boru Santanu, on nas je zatekao na djelu u mom studiju dok smo imali se.s! To je to, od mene ništa više nećete da čujete na tu temu - rekao je reper.


Inače, reper i pjevačica već dugo nisu u dobrim odnosima, a iz prošlosti vuku kratku vezu, koja je više bila šema, pa su se viđali tajno samo nekoliko dana. Vuk je navodno bio i sa menadžerkom pjevačice, pa su problemi nastali kada se sklonio i od jedne i od druge. Nekadašnji ljubavnici se već duže vrijeme izbjegavaju na javnim mjestima i događajima u širokom luku od kada nisu u dobrim odnosima, pa se prave da se ne poznaju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.