x

Vuk Mob slao Dari poruke: Ne može da izbaci folkerku iz glave, od kada je vidio njen snimak načisto poludio!

Vuk Mob je za kratko vrijeme uspio da se, što bi naš narod rekao, opari. U intervjuu za Kurir on otkriva odakle mu novac za luksuznu vilu od milion eura, koju je nedavno sagradio, ali i opremio, da li želi se.s sa Darom, kojoj je slao poruke nakon što je objavljen njen snimak, ali i zašto ga je baš briga kako je prošla pjesma koju je uradio bivšoj djevojci Mileni Ćeranić.

"Fokusiran sam na muziku i mišljenje ljudi me nešto i ne zanima. Ranije mi je bilo važno kako će proći i kako će neko to prihvatiti, ali s vremenom sam oguglao na to. Bitna mi je umjetnička sloboda i da ne zavisim od mišljenja drugih ljudi".

Umalo i ti da ostaneš bez pjesme na Jutjubu jer si na kraju spota šm.kao k.kain.

"Zasmetale su im eksplicitne scene. Balkanci k'o Balkanci su to prijavili, ali moj tim je poslao žalbu i poslije 24 sata su vratili spot s naznakom za eksplicitni video".

Priznaj da si probao d.ogu.

"I da kažem da nisam, niko mi ne bi vjerovao. Šta ima kome da se pravdam? Jesam probao marihuanu, ali narkotike ne. Ne privlači me k.kain i to".


Radio si pjesmu za Andreja, Lukasovog sina.

"Oduševio sam se kad me je Aca pozvao i pitao da uradim hit za njegovog klinca. Nadam se da ću i za Lukasa nešto da uradim".

Hajde da pređemo i na vruće teme. Odakle ti ideja da šalješ Dari Bubamari glasovne poruke?

"Ona jeste starija žena, ali je jako gotivim. Oduševila me je jer je luda, gotivna i izdvaja se od drugih jer se ne folira. Ne glumi finoću, moral, ona je suprotno od toga i ja to izuzetno cijenim i poštujem".

Dobro to, nego je l‘ ti se dopada kao žena?

"Za svoje godine izgleda top. Ona je bomba. Ne bih mogao da budem s njom jer me ne privlače starije žene. Oduševila se što sam joj dao podršku i rekla mi da sam lud".


Poznat si i po vezama s pjevačicama. Bio si s Kijom, Milenom Ćeranić i Teodorom Džehverović. U kakvim si odnosima s njima?

"Sve je OK, sve ih cijenim i poštujem. Nikada ništa ružno ne bih rekao".

Nego, reci ti nama odakle ti novac za luksuznu vilu?

"To ne treba da vas čudi. Moj otac se bavi nekretninama. Nisam sve zaradio od muzike. Roditelji su mi pomogli, oni su imali udjela u tome i na neki način je to zajednički projekat. Neću da se foliram, da nije bilo roditelja, ja ne bih to mogao da izvedem, tako da je ta kuća naš zajednički projekat".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želite li naći jednu ženu za jednu noć? Dobrodošli u >>>>> www.XXdate.club