x

zaljubljen

Vuk Mob u vezi sa djevojkom iz Crne Gore: Definitivno prebolio bivšu vjerenicu Oliveru Konatar!

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, već tri nedjelje uživa u vezi sa Anjom Rašović, djevojkom iz Crne Gore, s kojom je donedavno bio u Budvi na odmoru, saznaje Kurir.

Muzičar je izgleda brzo prebolio bivšu vjerenicu Oliveru Konatar, s kojom je prije četiri mjeseca dobio dijete i kleo se u njihovu ljubav.

Najprije su ga paparaci uhvatili u zagrljaju i strasnim poljupcima sa Ivanom Šopić, prije nekoliko nedjelja, kad je reperu umro otac. Međutim, on je nedavno objavio njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama i napisao da nisu u vezi, već da su samo prijatelji. I tačno je da nisu zajedno, već da su samo bili u šemi neko vrijeme. O tome svjedoči izvor, blizak estradnim krugovima, koji se prethodnih dana zatekao u Budvi i tamo sreo Vuka s novom izabranicom.


Riječ je o djevojci koja ima nešto više od 20 godina, zove se Anja Rašović i zasad njih dvoje na sve načine pokušavaju da sakriju da su u ljubavi. Kako  je rekao naš sagovornik, glavni razlog za to jeste Vukova želja da se u javnosti o njemu ne stekne loša slika, jer je u toku borba za starateljstvo između njega i njegove bivše vjerenice Olivere. Dok se to ne riješi, on i Anja mogu da se viđaju samo u Budvi, ali i tamo se trude da budu oprezni, mada su ih neki ljudi vidjeli da se ljube u jednom kafiću.


Navodno, on je novoj izabranici obećao da će je predstaviti javnosti kad prođe još neko vrijeme i strasti se stišaju nakon kraha njegove vjeridbe, kao i da će je dovesti da živi s njim u njegovoj kući u Beogradu. Porodica ove mlade djevojke je protiv njene veze s Vukom jer su iz medija saznali da se on nedavno rastao od žene s kojom je tek dobio dijete, ali i zbog priča da ima problema sa zavisnošću od alkohola.


Dok se reper provodio u Budvi s novom djevojkom, njegova bivša vjerenica je bila u Beogradu s djetetom. Kad je Vuk posljednji put vidio kćerku i koliko uopšte vremena provodi s njom nismo uspjeli da saznamo jer nam ni on ni Olivera nisu odgovarali na pozive tokom jučerašnjeg dana, piše Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.