x

pukao

Vuk Mob zelenašima duguje više od 100.000 eura: Zbog toga izdaje porodičnu kuću za 7.000 eura i stan u Beogradu za 800 eura!

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, dužan je novac na sve strane i ne zna više kako da se isčupa iz krize. Kako saznaje Kurir, reper već duže od dvije godine ima probleme jer je uzimao novac kod zelenaša, a kako su kamate za takve pozajmice ogromne, sad nema od čega da da vraća dugove. 

Navodno, prema riječima  izvora, Vuk je od dvojice kamataša uzeo preko 100.000 eura neposredno prije početka pandemije virusa korona, nakon čega nije imao nastupe i samim tim ništa nije ni zarađivao.


- Čak i da ima svakog vikenda nastupu Vuk ne bi mogao da zaradi dovoljno para koliko je dužan, jer mu u posljednje vrijeme svi traže novac. Znam da je uzeo od dvojice zelenaša pare pod kamatu, ali ne znam da li im plaća rate. Čuo sam da samo njima duguje preko sto hiljada eura, a sem toga jure ga i iz neke rent a kar agencije do kojih je uzimao automobile. To su oni luksuzni automobili ispred kojih se slikao pa je to objavljivao na Instagramu. To nisu njegova kola, već ih iznajmi na neko vrijeme, pa ih vrati. On poznaje vlasnike te agencije pa mu je davao automobili da plati kad može, pa je Vuk napravio veliki ceh jer nije imao od čega da plaća taj luksuz - navodi naš sagovornik.


Da je situaciji kod Gojkovića alarmantna pokazuje to što je morao da rentira porodičnu kuću koja je sagrađena prije nekoliko godinu u Žarkovu, a njena vrijednost je nekoliko miliona eura. Ali to nije jedina nekretnina repera koja se našla u ponudu u oglasima.


- Osim te velike kuće za koju traži 7.000 eura, a koliko čujem još nikome nije iznajmio, Vuk je oglasio rentiranje i stana u centru Beograda. U pitanju je luksuzno opremljena nekretnina na Obilićevom vencu, veličine 100 kvadrata. Međutim, već 33 dana, koliko je prošlo otkako je oglas postavljen, niko se nije javio ni da pita za stan jer je cijena previsoka. Pa ko će da da 800 eura mjesečno za to - priča naš izvor, dodajući da poznaje i čovjeka kojem Vuk duguje pare za klavir koji je kupio još kad je opremao velelepnu vilu u Žarkovu.


- Mom poznaniku od kojeg je kupio klavir duguje 3.000 eura. Neće ni da se javi na telefon kad ga zove da pita hoće li i kad dati pare. U početku je govorio da će dati čim prođe korona i kad počne da nastupa, a poslije nekoliko mjeseci prestao je da se javlja. Ko zna kome je još dužan i za šta sve. 

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.