x

Dijamant će ipak preći u Inter

Wanda je u posljednji čas pokušala promijeniti sudbinu Edina Džeke, ali bezuspješno

Italijanski gigant Inter ponovio je još jednom agentu Maura Icardija Wandi Nari da argentinski fudbaler nije u planovima ove ekipe naredne sezone, prenosi Calciomercato. 

Za ekipu Intera se ovog ljeta možda veže i najveći broj špekulacija, ali Nerazzurri su za sada malo toga ozvaničili ili gotovo ništa.

Edin Džeko, Romelu Lukaku i Mateo Kovačić su samo neki od fudbalera koji se svakodnevno povezuju sa Interom, ali za sada nema nikakvih zvaničnih potvrda.

Također, očekuje sa da će Nerazzurre napustiti neki fudbaleri, a jedan od njih je Mauro Icardi. Wanda je pokušala spasiti stvari u zadnji čas, ali čini se kako od toga ipak neće biti ništa.

Kako prenosi pomenuti izvor, Wanda je telefonom zvala trenera Intera Antonija Contea koji joj je saopštio da neće računati na usluge Icardija naredne sezone.

Dakle, u klubu sada samo čekaju dobru ponudu i pustit će dosadašnjeg kapitena da ide.

To znači da će na Giuzeppe Meazza stadion gotovo sigurno doći novi napadači, a kako sada stvari stoje to će biti Lukaku i Džeko koji bi mogli igrati u tandemu u napadu sljedeće sezone.

Calciomercato prenosi kako će upravo Džeko biti igrač od kojeg će Inter sljedeće sezone najviše očekivati u napadu, ali se očekuje da će mu se priključiti i Lukaku.

Ostaje još samo da Inter počne i zvanično objavljivati ove informacije, za sada je naravno sve u domenu špekulacija italijanskih medija.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.