x

Potvrdio za američke medije

White: Khabib ostaje u UFC-u!

Khabib Nurmagomedov je nakon meča protiv Conora McGregora u kojem je odbranio naslov UFC prvaka lake kategorije napravio haos van oktagona.

Uletio je u publiku kako bi se obračunao sa McGregorovim ljudima koji su ga provocirali, a nakon svega je dobio i ponude da napusti organizaciju, ako ga kazne.


Ipak, predsjednik UFC-a Dana White je u razgovoru za TMZ istakao da Khabib ostaje u organizaciji i da su svi problemi riješeni.


"Sve je dobro sa Khabibom. Ne znam protiv koga će se boriti, nismo o tome razgovarali jer trenutno je na turneji. Treba ga pustiti da uživa u pobjedi, sve može kasnije da se napravi", rekao je White.


Također, istakao je i da Khabib ostaje dio UFC-a, ali da ne zna za njegovog prijatelja Zubaira Tukhogov zbog kojeg je Nurmagomedov najavio odlazak, ako on dobije otkaz.


"Sve smo riješili, a ako ima još nešto i to ćemo riješiti. Bio je ljut, ali borci su često emotivni. On je sjajan tip i uvijek smo imali odličan odnos sa njim. On sigurno ostaje u UFC-u, ali ne znam šta će se desiti sa Zubairom. Vidjećemo, ali Khabib je sretan", rekao je White.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.