WINTER TIME FESTIVAL!

06.12.2019 16:00

Od petka 6. 12. 2019. mnogobrojni turisti i Sarajlije imat će priliku pojetiti prvu Kuću čokolade u regionu! Naime, na platou Skenderija će se od 6. 12. 2019. do 8. 01.2020. odvijati do sada neviđena zimska priča, koja će svojim raznovrsnim sadržajem privući sve generacije.

Organizatori prvog „Winter Time festivala“ najavljaju prvi „indoor“zimski događaj u regionu, najveće klizalište, svakodnevne svirke na live stage-u, brojne zimske delicije...

Prvi „Winter Time festival“ počinje 6. decembra u 16 sati i to je datum kada počinje i prava zimska priča po kojoj će se pamtiti kraj 2019. godine. Pored velikog, svečano ukrašenog klizališta na samom platou Skenderija, u nekadašnjim prostorijama galerije ARS AEVI mnogobrojni posjetioci imat će priliku uživati u bogatom sadržaju na dva sprata – u Frozen šumi, kutku sa kaminom i Deda Mrazom, live stage-om na kojem će nastupiti brojni popularni izvođači, a sve to ne može, naravno, proći bez ukusnim zimskih delicija, kuhanog vina, prazničnih slatkiša...U Fun zoni će zabavu pronaći svi uzrasti, a u kutku sa Deda Mrazom ćemo naravno najviše obradovati naše najmlađe posjetioce.Ovo je, inače, prvi „indoor“ zimski festival u regionu ili bolje rečeno prvi događaj ovakve vrste koji će se odvijati u zatvorenom i zagrijanom prostoru i sve to na dva sprata. Naravno, kao i na svim prethodnim festivalima u organizaciji agencije“Pro Optimus“, tako će i na „Winter Time festivalu“ biti „Cashless Zona“, bezgotovinsko plaćanje, sa kojim su naši sugrađani ali i turisti već dobro upoznati.Čekamo vas od 6. 12. do 8. 01. da ovu zimu zajedno učinimo nezaboravno – najavila je Semina Muminović PR festivala.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.