x

#wishlist: Mirisna praznična kolekcija kuće Chanel

Krajnje je vrijeme za kupovinu savršenog prazničnog poklona!

Takvog su mišljenja, očito, i brojne beauty i modne kuće, budući da smo već vidjeli najave brojnih prazničnih kolekcija. Posljednja u nizu koja nam je privukla pažnju je kuće Chanel posvećena varijacijama njihovog kultnog parfema N°5 i to s potpisom velikog umjetnika Jeana-Paula Goudea.

N°5 Eau De Parfum, N°5 L’Eau, Coco Mademoiselle Eau De Parfum Gift Set

Svima dobro znana Chanel parfemska bočica ovdje zauzima centralno mjesto u jednoj sasvim posebnoj i teatralnoj poklon kutiji. Bonus? Za sve Rouge Allure obožavateljice osigurana je i mogućnost dodavanja ruža po izboru.

.


N°5 Eau De Parfum Twist and Spray, N°5 L’Eau

Pakiran u malo pakovanje koje liči na ruž za usne, ovaj je proizvod lako baš uvijek imati uz sebe. Uz to, može se nanijeti samo s jednom rukom, kroz nekoliko jednostavnih pokreta. Crno i zlatno pakovanje dolaze kao opcija kod parfema, a crno i bijelo kod toaletne vodice, dok i kod jednih i kod drugih postoji opcija refilla.

N°5 Fragments D’or

Ovaj proizvod nije zaslužio ništa manje od raskošnog staklenog pakovanja – osim što će na vašoj koži ostaviti mirisni trag jednog od najpopularnijih parfema svih vremena, obogatiće je i blagim shimmer efektom. Trebamo li još šta dodati?

Gift Set + Mini Twist and Spray N°5 Eau De Parfum, N°5 L’Eau

Jedan od boljih poklona u nadolazećoj sezoni dolazi u elegantnoj i minimalističkoj kutiji u crnim i bijelim tonovima. Kako biste svoj omiljeni parfem baš uvijek imali uz sebe, Chanel u ovom setu nudi opciju od 100 ml te Twist and Spray opciju od 7 ml.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.