x

Za dlaku izbjegla požar: Nataša Bekvalac krenula na aerodrom dok je kuljala vatra iz katedrale!

Kao bomba odjeknula je vijest da je u katedrali Notrd Dam u Parizu došlo do velikog požara! Na fotografijama sa lica mjesta može se vidjeti gusti dim koji kulja iz katedrale čiji se dijelovi, prema posljednjim informacijama, ruše, zbog čega je u prijestonici Francuske vanredno stanje!

Prelijep odmor u Parizu pop zvijezdi Nataši Bekvalac i njenim rođenim sestrama Kristini i Dragani, koje su tamo proslavljale rođendan Draganine kćerke Sare, pukom srećom se nije pretvorio u horor film, budući da su poslije nekoliko dana uživanja spakovale kofere i krenule na aerodrom nešto malo prije stravičnog požara koji je paralisao centar Pariza.


Kako smo uspjeli da saznamo, u trenutku kad je izbio požar, Bekvalčeva, njene sestre i sestričina već su odmakle iz centra grada i približavale se aerodromu, a u Srbiju bi trebalo da stignu svakog časa.

Podsjetimo, pop zvijezda je ovih dana svakodnevno sa svojim najmilijima obilazila sve turističke atrakcije, kulturne spomenike i znamenitosti prijestonice Francuske iz koje je, na svu sreću, na vrijeme otišla.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.