x

Za ova 3 horoskopska znaka juni 2019. biće najgori mjesec u godini!

Ova tri znaka će se u junu provesti kao bosi po trnju, a do kraja godine čeka ih još više nedaća! Ovan, Škorpija i Ribe neka se pripreme.

OVAN

Blagostanju u kojem su Ovnovi uživali od početka 2019. godine, došao je kraj. Tokom narednih šest mjeseci, Ovnovi će imati poteškoća da se fokusiraju a falit će im i energije, piše Allure.com.

Previše ste se istrošili u prethodnim mjesecima, i sada ćete morati da radite prekovremeno kako biste održali ono što ste gradili do sada. Za vas u junu, a ni do kraja godine neće biti ni minuta odmora – čeka vas samo rad, rad i rad.


ŠKORPIJA

Još u junu počet će vaši problemi sa finansijama, i neće prestati do kraja godine. Škorpije. Morat ćete da usporite, i da o svemu razmislite više puta prije nego što krenete u akciju. Najveći uticaj retrogradni Merkur imaće na vaš socijalni život i obrazovanje, kako se približava kraj godine.


RIBE

Ova godina do sada je bila puna iskušenja za osobe rođene u znaku Ribe, i tako će biti i do kraja godine. Bilo da su u pitanju porodični, poslovni ili emotivni odnosi, posljednjih šest mjeseci ove godine Ribama će doneti brojne prepreke.

Izbjegavajte nesuglasice sa nadređenima jer biste u junu mogli skupo da ih platite. Bilo bi dobro da preispitate svoje želje i da se potrudite da sve loše ostavite u ovoj godini, kako bi vam naredna bila bolja, prenosi “Luftika“.


.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.