x

počastio se

Za Sašu Popovića nema krize: Kupio Majbaha za 300.000 eura!

Saša Popović odlučio je da novac zarađen od prodaje Grand produkcije uloži isključivo u luksuzne nekretnine, jahte i automobile. Kreativni direktor pazario je prije nekoliko dana novog četvorotočkaša - "majbaha GLS" za koji je dao 300 hiljada eura, saznaje Kurir!

Doskorašnji vlasnik Granda maskimalno uživa u zasluženoj penziji i sebi ispunjava svaku želju. Ovoga puta, Popović se počastio luksuznim četvorotočkašem, doduše polovnim, a za koji je iskeširao nevjerovatnih 300 000 eura!

Kako  izvor kaže, Saša je već neko vrijeme mjerkao ovaj automobil, čiji novi model dostiže cijenu čak milion eura. Ipak, on je iskoristio priliku i posjetio sajam polovnih vozila koji se održavao u areni proteklog vikenda i pronašao svog novog ljubimca.


U pitanju je "majbah GLS", luksuzni i komforni džip za koji Popović nije žalio novca. Kako  izvor blizak kreatovnom direktoru Granda kaže, njemu su dovezli automobil da proba, nakon čega je definitivno odlučio da ga kupi. U pitanju je upravo model sa fotografije, u crvenoj boji i sa bijelim kožnim sjedištima.

Logično je da ovakvo vozilo ima sve moguće funkcije, luksuznu opremu, ambijetalnu rasvjetu. Interesantno je da sva četiri sjedišta u automobilu imaju naslone za ruke, mogućnost grijanja i hlađenja, kao i funkciju masaže vrućim kamenjem! Kožna sjedišta, kaže sagovornik, mogu da se podešavaju i u ležeći položaj, imaju širok naslon za noge, a ispred onih zadnjih postoje i dva ekrana osjetljiva na dodir.


Kako je auto poprilično visok, na ulazu, ispred vrata postoje i električne stepenice koje podižu vozača ili suvazača kako bi lakše ušao. I ozvučenje je u ovom luksuzu ništa manje nego odlično, pa posjeduje 3D surround sistem sa 26 zvučnika! Tu je i prostor za hlađenje pića sa posrebrenim čašama za šampanjac, kao i putni računar, kožni volan... Automobil posjeduje i tonirana stakla, glasovne komande, panorama krov, električne i sklopive retrovizore, grijače za iste, senzore za svjetla, kišu...


Inače, cijena registracije za ovog četvorotočkaša je takođe paprena. Ona, po podacima sa jednog sajta o automobilima, iznosi između 2300 i 2400 eura.

Podsjetimo, Popović je veliki ljubitelj luksuznih kola i u svom vlasništvu ima veliku kolekciju istih. Pored smarta za gradsku vožnju, posjeduje i BMW i8, koji je platio 150.000 eura, „mercedes GL 350" (67.000e), "mercedes ML 320", kao i dva automobila na električni pogon marke BMW, čija je ukupna vrijednost blizu 200.000 eura.


Ne čudi što je Popović kupio još jednog u nizu ljubimca, s obzirom na to da su on i Brena nedavno i zvanično prodali Grand za, kako su mediji pisali 30 miliona eura. To znači da je svako od njih sebi u džep stavio po 15 miliona, pa su ova kola za njega prava sitnica.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Popovićem, ali se on nije javljao na broj poznat redakciji, javlja Kurir.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.