x

ima se, može se

Za Šerifovićevu nema krize: Marija za godinu dana samo na putovanja potrošila 25.000 eura!

Marija Šerifović jedna je od najtraženijih i najplaćenijih pjevačica, pa je pandemija koronavirusa nije zatekla kad su finansije u pitanju. Pjevačica je prošlu i ovu godinu iskoristila maksimalno i putovala gdje god je mogla čim bi joj se ukazala prilika.

Tako je početkom prošle godine otputovala na turneju u Ameriku, dok još uvijek nije postojala opasnost od zatvaranja. Kad se vratila sredinom februara u Beograd, jedno vrijeme je bila zarobljena, a sve vrijeme je govorila kako joj nedostaje Amerika.


Čim joj se ukazala prilika, Marija je u oktobru rezervisala nekoliko dana u Istanbulu, odakle je redovno objavljivala fotografije. Sudeći po hotelu u kojem je odsjela i kakva mjesta je posjećivala, za ovo putovanje platila je oko 4.000 eura sa avionskom kartom.


Iz turske metropole uputila se u Los Anđeles, gdje ima stan i gdje je stigla u novembru. Tada je posjetila i Njujork, gdje je po njenom priznanju potrošila nekoliko hiljada dolara, jer je grad veoma skup. Pritom, morala je da kupi poklone porodici i prijateljima i požalila se da je tamo sve skuplje.


U decembru je došla u Beograd, a u februaru ove godine opet je otišla u Los Anđeles, gdje se srela s Minjom Matić, djevojčicom za koju je Srbija skupljala novac za liječenje, a Marija je za nju organizovala koncert.

Potom je, po povratku u Beograd, odmah spakovala kofere i otišla u Dubai, gdje joj je društvo pravila Jovana Pajić. I za to ljetovanje je dala oko 6.000 eura, sudeći po hotelu u kojem su odsjele.


Interesantno je da je prije nekoliko dana ponovo otišla u Dubai s prijateljem, i to putovanje je koštalo približno onom kad je išla s Jovanom. Ako se sve sabere, Marija je za godinu dana na putovanja potrošila oko 25.000 eura.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.