x

Za stan pukla 300.000 eura, a komšije vole Noleta: Ne može da se poredi s njim, konobar otkrio kakva je Milica Pavlović!

Milica Pavlović kupila je stan u Novom Beogradu, a prvi komšija joj je Novak Đoković. Pavlovićeva je prošlog ljeta stan platila 300.000 eura. Kako smo saznali od komšija, poslije Noleta ona im je omiljena komšinica. Budući da je već neko vrijeme promijenila način ishrane, posjetili smo veganski restoran i saznali da im je Pavlovićeva tamo čest gost.

"Dolazi nam Milica Pavlović, kako da ne. Često dolazi i naručuje razne naše specijalitete. Vrlo je prijatna i ljubazna. Ponekad dođe sama, a dolazi i sa onim producentom Filipom", rekao je muškarac koji radi u ovom objektu i dodao da ne zna da li su to poslovni ili prijateljski razgovori, ali se dugo zadržavaju.

I mladić koji radi u kafiću u blizini zgrade u kojoj živi Pavlovićeva rekao je da mu je ona omiljena mušterija.


"Milica Pavlović nam je omiljena mušterija pošto ostavlja najveći bakšiš! Daje i šakom i kapom! Obožavamo je, ona je naša drugarica. Uopšte nije umišljena i bahata, kao druge zvijezde, potpuno je normalna i prizemna, uvijek vrlo ljubaznai nasmijana. Dolazi bar jednom nedjeljno. Rijetko kada sjedne da popije kafu, uglavnom nosi kafu sa sobom. Moram da priznam da me odušeljava što je uvijek dotjerana, u svakoj prilici. Vidi se da vodi računa o svom izgledu", rekao nam je konobar kafića čiji je čest gost Pavlovićeva. Mlada muzička zvijezde, kao i svaka žena, voli da kupuje krpice i to čini u obližnjem butiku.


"Milica je naša mušterija, dolazi kod nas često i kupuje razne stvari. Uglavnom nešto što joj treba za nastup ili za neki izlazak. Nije zahtjevna, laka je za saradnju. Ne smijem zbog gazdarice više ništa da otkrivam. Uglavnom, o Milici sve najbolje", rekla nam je djevojka koja radi u ovom butiku. Popričali smo i sa gospođom koja živi u zgradi gdje stan ima Pavlovićeva.

"Viđam Milicu u prolazu. Uvijek se javi ljubazno. Čini mi se da je uvijek u nekoj gužvi. Viđam je u muškom društvu, ali rekla bih da su joj to prijatelji. Živi sama, pa voli da joj u stanu prijatelji prave društvo, ne voli djevojka samoću. Čula sam da joj je stan perfektno sređen", rekla nam je ova žena, pa nastavila svojim putem. 

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.