x

Žabac o Kristijanu: Krao je tepihe po Njemačkoj! Sakrio bi se u mišju rupu da pripuca! Spolja gladac iznutra jadac!

Nebojša Tubić Žabac, kontroverzni biznismen, isprozivao je Kristijana Golubovića i nadenuo mu nadimak Kristijan Taster, jer , kako kaže, druka cimere u zatvoru.

" On se busa da je radio velike poslove u Njemačkoj i Holandiji. On je krao tepihe, bre, i lustere tamo", kaže Žabac i dodaje da je Kristijan samo "plašljiva duša koja bi se zavukla u mišiju rupu kada bi se pripucalo".

"Kad bi čuo motornu testeru da radi on bi se usr.o od straha, a tek još da ga pocijepa motorna testera. Mene je pogodio metak i ja sam trčao 300 metara i na kraju sam savladao protivnika. Nek majmun Kristijan potrči 300 metara, pa on neće moći da diše, on je truo.


On je spolja gladac. a iznutra jadac, truo je, ne kreće se i ne trči. U kojoj pucnjavi je on učestvovao? Gdje je dobio metak? Nigdje. Kad te pogodi jedan metak, ti si mrtav, a 20 metaka. On je lud i ne zna šta priča. Kad bi čuo pucanj, pobjegao bi u mišju rupu. Samo zato je i ostao živ, jer se plaši svega", rekao je Žabac i dodao da se Kristijan "njega plašio i imao strahopoštovanje prema njemu".

"Čovjek koji kuka kao pi.ka kad ga malo pritisnu", kaže Žabac o Kristijanu Goluboviću, koji važi za legendu i jedinog preživjelog iz filma "Vidimo se u čitulji" i rijaliti zvijezdu.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.