x

ne misli na dijete

Zaboravili na kamere: Toma i Paula završili u krevetu, Nadežda na infuziji!

Toma Panić i Paula Hublin, koji su već duže vrijeme veoma prisni, potpuno su se prepustili strastima i imali odnos pred kamerama, dok je Nadežda Biljić, koju je zadrugar s malim djetetom ostavio da ga čeka kod kuće, na infuziji.

Hrvatica je bila veoma uporna da do kraja zavede manekena kog je Biljićeva otpisala još kada se tokom masnih fota žvalavio sa Paulom i Aleksandrom Nikolić, a za njegove izgovore da je to bila samo igra nije htjela da čuje. Iako se ponašao kao da ga je Nadeždina reakcija pogodila, pogotovo što mu je zaprijetila da sina Longa više vidjeti neće, nastavio je da se zabavlja s Paulom, koja ga je hvatala na foru da mu pjevačica nije žena jer nisu vjenčani.


Bila je uporna i nije odustajala sve dok ga nije skroz pridobila za sebe. Kada je uvidjela da je i on odlijepio za njom, išla je do kraja, uprkos činjenici da ga napolju čeka žena s kojom ima dijete. I prije nego što je završila sa Tomom u krevetu, Paula je još u razgovoru sa Aleksandrom Nikolić istakla da Nadežda može slobodno da crkne jer njih dvoje ne mare za nju.

Paula: Da brinem o nekoj ženi koja mi je rekla da sam ku..etina?! On da nju istinski voli, ne bi radio to. Baš me briga za nju, vodim računa samo o sebi.

Aleksandra: Šta misliš, šta tvoji misle o svemu?


Paula: E to me muči. Ali će prihvatiti ako on bude dobar prema meni, kao što je do sada, naravno...

Aleksandra: Da li ste se poljubili?

Paula: Ne još!

Međutim, stvari su se promijenile još iste večeri, tačnije preksinoć, kada su se i zvanično poljubili, a onda vrelu akciju nastavili ispod jorgana. Sve je počelo za crnim stolom kada su se prepustili emocijama i bili na korak do poljupca. U jednom momentu Toma je pogledao ka kameri kao da se sjetio Nadežde, ali ga je Paula zaskočila da ga poljubi. Nakon toga njih dvoje su otišli u kupatilo, a dok se Toma brijao, Paula se tuširala i brijala, spremajući se za odnos sa Panićem.


Nešto kasnije završili su u istom krevetu, pod istim pokrivačem, koji se sve vrijeme pomijerao, pa je gledaocima bilo jasno da je poslije prvog poljupca za stolom pao i njihov prvi "odnos".

Za to vrijeme Nadežda Biljić, koja se zbog javne prevare osjeća veoma loše i već dvadesetak dana je na infuziji, objavila je na Instagramu kako ublijedila i upalih obraza mijenja boce sa infuzijom. Ona se, nakon video-poziva sa Panićem, zaklela da se više neće oglašavati povodom njegovog ponašanja u "Zadruzi", a još tada mu je obećala da dijete više neći moći da vidi.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.