x

Zabranila je: Lepa Brena iznenadila postupkom - nije dozvolila Kiji prisustvo na muzičkom događaju!

Lepa Brena je nedavno zabranila Kiji Kockar nastup na Kopaoniku jer nije željela da dijeli binu sa rijaliti zvijezdom. Folk pjevačica je prije dve nedjelje održala koncert u okviru festivala Music Week, a zbog nje su organizatori morali da sa spiska učesnika precrtaju pobjednicu prve "Zadruge".

- Kristina Kockar je trebalo da učestvuje na muzičkom festivalu koji je održan prije dva vikenda na Kopaoniku. Tamo bi se našla rame uz rame sa najvećim zvijezdama iz regiona: Acom Lukasom, Željkom Joksimovićem, Lepom Brenom, Milicom Pavlović i "Parnim valjkom". Međutim, uprkos želji ljudi iz organizacije festivala da je dovedu, Kija je otpala sa spiska izvođača, i to upravo zbog folk legende! Brena je bukvalno uslovila organizatore: "Ili ona ili ja", jer smatra da joj je ispod časti da dijeli binu sa djevojkom koja se pjevanjem bavi tek nekoliko mjeseci - priča dobro obaviješten izvor i dodaje da su nakon intervencije folk zvijezde organizatori odustali da angažuju Kockarevu.


Netrpeljivost Kije i Brene traje već nekoliko mjeseci, a kulminirala je ratom njihovih fanova na društvenim mrežama oko toga čija pjesma ima više pregleda na Jutjubu. Folk legenda je dodatno dolila ulje na vatru kada je u jednom intervjuu iznijela negativan stav o rijalitijima:


- Hajde da mi, koji smo javne ličnosti, pokažemo da nismo svi za rijaliti šou-programe. Da smo protiv toga da se u medijima pokazuje s.ksualna, vjerska, nacionalna i polna agresija. Apsolutno sam protiv toga - rekla je nedavno Brena.


Kristina je priznala da joj je krivo što je Brena tako postupila.

- Ja nju volim i poštujem. Smatram da jedna legenda poput Brene ne treba da razmišlja u tom pravcu, naravno, ako je informacija tačna. U svakom slučaju, nisam oštećena, a zabranjivanje bilo koga i uslovljavanje tog tipa su mi glupa - rekla je Kija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.