x

Zabranjeni snimak? Edis nasrnuo na obezbjeđenje: Fetić htio da razvali kapiju, sve zbog Dragane! (VIDEO)

Nakon žestoke svađe u pabu, kada je Dragana Mitar nasrnula na Edisa Fetića, pa mu čak i šamar udarila, promijenio se kadar i niko ne zna šta se zatim dogodilo. Ono što gledaoci nisu mogli vidjeti je sukob Ede sa obezbjeđenjem, a klip koji se pojavio to dokazuje.


Naime,, isplivao je klip, a u nastavku se vidi kako Edis smiruje Draganu u pabu, a kako je ona riješila da izađe iz rijalitija, on ju je uhvatio za ruku i krenuo ka kapiji.

Obezbjeđenje ih je spriječilo da izađu napolje, kao i svakog zadrugara, jer je zabranjeno razbijanje inventara, pa i same kapije Imaginarijuma, ali Fetić je već dovoljno iziritiran zbog sukoba sa Mitrovom krenuo veoma agresivno da se ponaša prema članovima obezbjeđenja, pa je i nasrnuo na njih.


Bane Čolak i Marko Janjušević, pa i Lepi Mića su doletjeli i spriječili sukob većih razmjera, dok je Dragana samo posmatrala sa strane.

Gledaoci komentarišu kako nigdje nema tog klipa, pa čak ni na zvaničnim stranicama ovog rijalitija, pa su ga već prozvali "zabranjenim" ali je ipak isplivao ja Jutjubu, na drugoj stranici.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.