x

Zadrugari 15 godina kriju tajnu: Kristijan Golubović bio u kombinaciji sa ovom zadrugarkom!

Kristijan Golubović i Ljiljana Stevanović Lili bili su u šemi prije 15 godina, ali ni jedno ni drugo ne žele da se sjećaju tog perioda i prave se kao da nikada ništa nisu imali.

Bivša inspektorka i bivši kriminalac devedesetih kriju mnoge stvari iz zajedničke prošlosti i strahuju od toga da će neko iz spoljnog svijeta da ih oda i otkrije šta su oni to imali i kakva je to avantura bila. Iako je on ćutao i nikada nikome nije rekao, ona se povjerila prijateljici jer nije više mogla da ćuti. Ona nam otkriva pikantne detalje ove konekcije.


- Kiki i Lili su i sami ustanovili, odnosno, ona je otkrila da se njih dvoje poznaju od ranije iz neke ne tako davne prošlosti. Naime, kada je bilo neko razbojništvo prije petnaestak godina, bio je priveden na informativni razgovor. Lili je tada bila u stanici. Ona je radila i bila je tik pored Kristijana. Znala je ko je on, znala je da je momak sa vrelog asfalta i da su sve žene lude za njim. Kada ga je ugledala, shvatila je i zašto je to tako. On je tom prilikom skočio sa trećeg sprata, na šta je Lili prosto pala i zaljubila se. "Kristijan je bio interesantan i njegov skok sa trećeg sprata. Pa ja sam tada znala da moram da budem sa njim. Iako sam bila dosta mirnija u to vrijeme, iz mene je bujala energija, samo takav čovjek je mogao da me smiri i zadovolji", rekla mi je ona - kaže njena prijateljica kojoj se povjerila. Ona dalje nastavlja o tome kako je planula strast i koliko je sve trajalo.


- Ljiljana je bila jako lijepa tada, nije bila ovako izoperisana i uništena. Bila je zgodna brineta. Zato je Kiki sada nije prepoznao kada ju je vidio. Ona ne liči na sebe. On je nešto malo bio u pritvoru tada, a kada je izašao, Lili se spojila s njim preko prijatelja. Zvala ga je šatro poslovno, a onda je sve preraslo u žestoku s.ksualnu vezu. Kiki je poludio kada je video Lili u normalnom izdanju bez uniforme. Počeo je da je muva i tu je bilo gotovo, završili su u njenom stanu. Pao je s..s, od kog se tresla cijela zgrada. Nisu izlazili iz stana nekoliko dana, ma nisu ni jeli ni pili. Lili se nikome nije javljala na telefon. Ja sam se pitala da li je sve u redu - kaže njena drugarica koja je upoznata sa svim detaljima. Kako je počela avantura tako se i završila, a oni su obećali da nikome neće pričati šta se dešavalo iza vrata stana.


- Ljubav je trajala neko vrijeme, imali su oslonac jedno u drugom. Lili je radila svoj posao, a Kiki svoj. Iza vrata stana oni su bili strasni par, ali nju je počelo da plaši šta bi se desilo kada bi njihova romansa prerasla u nešto ozbiljnije, kako bi sa kriminalcem izašla u javnost. "On je prestupnik, a ja inspektorka, to dvoje ne ide nikako. Ako neko sa posla sazna, mogu da letim zauvijek. Da sam sa krimosem, popila bih otkaz. Nije on čovjek za mene. Ne smijem da rizikujem. Jeste da mi budi strast, ali ne smijem da idem srcem", rekla mi je ona. Onda je počela da ga izbjegava. On je dolazio, ona mu nije otvarala vrata. Nije se javljala na pozive. Bježala je od njega. Odustao je poslije nekog vremena. Nedugo zatim pobjegao je da živi preko i više se nikada nisu čuli. Sada kada ju je vidio poslije 15 godina, nije mogao da je prepozna jer je uništila sebe plastičnim operacijama - završava Ljiljanina drugarica.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.