x

Zadrugarka bijesni: Otkrila ko je oralno zadovoljio Janjuša!

Jelena Krunić i Marko Janjušević nisu u dobrim odnosima još od njenog učešća u “Zadruzi”, a nerijetko košarkaš isproziva bivšu balerinu iako ona više nije dio rijalitija. Ipak, kako je Jelena temperamentne naravi, ona je odlučila da mu se suprostavi u spoljnom svijetu, iako je Janjuš još u imaginarijumu.

Krunićka je snimila video u kom udara vreću na kojoj je zalijepila Janjuševo ime, a uslijedile su i psovke, kao i prijetnje.

Krunićka je poznata po tome da je mnoge udarila, nerijetko i prebila, pa nema sumnje da sve što je zaprijetila na snimku ona planira da sprovede u djelo.

Da podsjetimo, ona i Janjuš su se krvili tokom prve i treće Zadruge, razmjenjivali su sočne psovke, a ona je prva i progovorila o tome da između Janjuša i Ane Korać ima nešto više od prijateljstva. Naravno, na njen, prepoznatljivi način.


Tada je Janjuš prvi započeo svađu sa Krunićkom:

– Pop..i mi ku..c, klošarko! – odbrusio je Janjuš Jeleni.

– Pa, neću ja, neka ti p.ši ona koja ti je ovdje p.šila – rekla je Jelena Janjušu i u tim trenucima pokazala na stepenice.

Jelena je aludirala na aferu između Ane Korać i Janjuša o kojoj se spekulisalo u prethodne dvije sezone Zadruge. Jelena je, na kraju rekla Janjušu da ga više ni ta neće oralno zadovoljavati jer ona sada ima dečka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.