x

haos

Zadrugarka ispričala kako joj je Kija pravila scene zbog veze sa Slobom: Bila je ljubomorna, sabotirala me je i pravila haos!

Zadrugarka Sandra Čaprić optužila je Kristinu Kiju Kockar da joj je uništila karijeru samo zato što je bila s njenim bivšim mužem Slobom Radanovićem.

Pjevačica iz Ivanjice je pred ulazak u rijaliti ispričala da ju je Kija minirala dok su zajedno nastupale u bendu "Ministarke".

- Sa Kijom sam radila u grupi "Ministarke" prije dvije godine, sabotirala me je na sve moguće načine. Bila je ljubomorna jer sam se isticala, a tek je poludjela kad je saznala da sam se zbližila sa Slobom - počinje priču Sandra, koja je poslije "Zadruge 1" imala kratku romansu sa Kijinim bivšim suprugom.


Sandra priča da se desio skandal kad su krenule na nastup u Njemačkoj.

- Dok smo Kija i ja putovale na nastup, rekla mi je da je čula kako ja imam nešto sa Slobom i da hoću i duet sa njim. Nisam htjela da joj se pravdam, samo sam rekla da je sve tačno. Tada je poludjela! Napravila je ljubomornu scenu na nastupu u Njemačkoj - priča Sandra i dodaje da joj je Kija rekla kako je potvrdu za njihovu aferu dobila i od samog pjevača:


- Kazala mi je da se vidjela sa Slobom i da joj je i on sve isto rekao.

Sandra tvrdi da joj je upravo zbog toga propala turneja sa Radanovićem.

- Sve troje smo imali istog menadžera, a Sloba je pred svima rekao da hoće da idem s njim na turneju. Kija je počela da drami, nastao je haos! Baš smo se posvađale jer nije dozvolila da nastupam sa njim - priča pjevačica i dodaje da je Radanović popustio pod Kijinim pritiskom:


- Nakon te svađe i Kija i Sloba su me blokirali na Instagramu. Ja sam izašla iz "Ministarki" jer nisam mogla više da podnesem Kiju, stalno me je sabotirala! Vrlo brzo nakon toga Sloba mi se ponovo javio, slao mi je poruke da se izvinjava i počeo opet da me muva! Naravno, ništa mu nisam odgovarala.

Sandra tvrdi da se sa Kijom više nije čula, ali je sa Slobom popravila odnos:

- Sada smo Sloba i ja super, on ima divnu djevojku Jelenu i bitno je da se otkačio od Kije. Nadam se da će se uskoro oženiti, zaslužuje svu sreću ovog svijeta.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.