x

tužno

Zagrlila oca u zatvoru, nekoliko sati kasnije bila je mrtva: Nezapamćena tragedija kod Aleksinca, stradala djevojčica (4)

Mala Marta K. (4) iz Mataruške Banje poginula je kad ju je pokosio automobil "citroen" na putu kod Aleksinca.

Djevojčica je bila u automobilu sa majkom Danijelom i stricem, koji su zastali pored puta da naprave pauzu, a djevojčici su rekli da ostane u vozilu. Međutim, Marta je izašla iz auta i krenula ka majci, ali tada je na nju naletio "sitroen" i na mjestu je ubio.

Martina Baka Radica ispričala nam je da je Marta kobnog dana sa majkom i stricem bila u zatvoru u Nišu da posjeti svog oca.

- Marta je jedva čekala da zagrli i izljubi oca. Bila je vezana za sve nas, ali posebno za oca. U nedjelju joj se ispunila želja da ga vidi i provede neko vrijeme sa njim, a tragedija se dogodila u povratku. Ne mogu da vjerujem kakva tragedija nas je snašla - priča očajna Radica.

Ona dodaje da Martina majka Danijela nije u stanju da govori od tuge i bola.


- Ne ispušta kćerkinu sliku, ljubi je i plače... Nemojte je ništa pitati, pustite je... Majčinom srcu je najteže - kaže Radica.

Brojni rođaci i komšije došli su juče u kuću Kožovića da izjave saučešće.


- Pročitala sam vijest o pogibiji djevojčice i sva sam pretrnula. Kasnije su mi javili da je poginula Radičina unuka... Ne mogu da verujem da se to dogodilo. Čula sam i da je vozač "sitroena" van sebe od šoka i da je bio sa svojom djecom kada je pokosio Martu. Tuga... - kaže prijateljica porodice Kožović. 


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.