x

nema lijepe riječi za bivše saradnike

Zahar razvezao jezik: Brena me prodala za sitninu! Nema čovjeka koji bolje zna da mlatne pare od Popovića!

Kompozitor Milutin Popović Zahar koji je prije 40 godina uradio album za Lepu Brenu sa pjesmama "Čačak, Čačak", "Duge noge", sada je šokirao izjavama o folk divi.

"Uvijek je bilo pokvarenosti u tim muzičkim i estradnim vodama. Breni sam napravio milionske tiraže, sa mnogo pjesama i nekoliko albuma... Ja sam pisao te zezačke pjesme jer je ljudima bilo dosta kuknjave i zavijanja. Ona je na krilima te muzike za dva mjeseca postala mega zvijezda. Napravio sam joj četiri ploče koje su bile mega slušane. Ipak, neka ekipa iz PGP RTS-a htjela je da preuzme Brenu pošto je mnogo para donosila, pa ju je banda uzela od mene i gurnula kod Bate Kovača i Marine Tucaković, da joj oni rade pjesme. Brena me je za sitninu prodala.


Spremao sam je za Evroviziju, napravio sam joj pjesmu Blondi sa Balkana sa kojom bi mogla čuda da napravi, ali njoj su uradili i dali Sitnije cile sitnije, sa kojom je bila posljednja na našem izboru. Onda je počela da se skida, jer joj je Saša rekao da je to dobro za posao. Tako se i slikala, pa je otkupljivala sve tiraže jer bi se u momentu pokajala. Pokušala je poslije sa mnom da se pomiri, ali neuspješno. Ja sam od pepeljuge napravio kraljicu, a tako mi se vratilo. Više puta su me prodali, nije ona jedina - tvrdi Zahar i ističe da nije u dobrim odnosima ni sa Sašom Popovićem.


"On je zalutao u muziku, potpuno. Bio je talentovaniji za fudbal, ali bio je sklon intrigama pa se super snašao. Brzo je uvidio kako ovaj estradni svijet funkcioniše. Tu rijetko kad možete da imate pravog prijatelja. Nema čovjeka koji bolje zna da se okoristi ili mlatne pare od njega. Kod njih na jutjubu stoje grdne moje pjesme, a nigdje nema mog imena, ali za sve to vrijeme neko drugi ima veliku korist. Sad je oko toga velika tarapana i ja neću pustiti da to tako prođe. Sve ima svoj kraj, pa i to. Imam dovoljno godina, ali mi mozak radi kao sat, ničeg se ne plašim. Ako nisam pomogao, sigurno nikog nisam pokrao.


Dok smo sarađivali, sreli smo se na moru, i ja sam mu rekao da je Brena konačno našla pravog, da je sa Bobom. Kad je to čuo, predamnom je počeo da grebe svoje lice da je krv išla. Plašio se da će da izgubi jako bitan dio benda. To je kao kada avionu otpadnu krila. Mislio je da će Brena da ostavi bend. Ipak, ona je bila jako promućurna, znala je da mora da ima dobrog igrača u marifetlucima. Da se razumijemo, ja nikog od njih ne mrzim. Ništa mi loše nisu uradili, samo su me naljutili i pokrali stotinu puta, ali nisam jedini. Od muzičara su pokvareniji samo n.rkomani i dio političara."


Otkrio je i da li će Aleksandra Prijović naslijediti Brenu.

"Ja sam bio u žiriju dok se ona takmičila. Ja sam zbog Željka Mitrovića odlazio u takmičenje, zemljak i mi je. Ona je bila jedno prosječno, obećavajuće mlado biće. Ali, naišla je na mudru, sujetnu ženu, koja bi i sve koji mogu po pjesmi da je zasjene, uvukla u porodicu, u svoje okruženje, da joj budu na oku i da ih drži pod kontrolom. Vjerovatno je i ona kao i svi mislila da će je udajom u tu kuću dodatno uzdignuti. Aleksandra je pjevačica koja se lijepo zbrinula, ali tako da ni jednog momenta ne zasmeta Breni. Da se nije udala za njenog sina, Brena bi se okumila sa njom. Voli da ima sve pod kontrolom, ali nije samo Brena takva."

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.