x

"Zaklinjem se, ubiću Staniju": Skandalozne prijetnje Kristijana Golubovića, ona očajna moli za pomoć

- Ovo nije rijaliti, ni šoubiznis, ovo je moj život i meni se večeras javno prijetilo smrću - napisala je Stanija.

Kristijan Golubović je javno zaprijetio da će ubiti Staniju Dobrojević kada bude ušla u Zadrugu, ako mu se ne bude izvinila zbog spominjanja djeteta i žene.

Golubović je sinoć odogovarao na pitanja gledalaca, pa objasnio zašto konstatno ratuje sa Stanijom i pominje je u lošem kontekstu i sa uvredama.

- Ja sam navikao da dr*lju koja je u duši dr*lja, pljunem, a damu ne. I na ulici, i u kući, dese mi se takve stvari, kao i svim muškarcima, kad su normalni, zdravi i pravi, kad nema tih začkoljica između nas, ja ne mogu da ga uvrijedim. Ja pola stvari koje uradim u afektu ne mislim, ja kad uradim neko djelo namjesti, uradim tako, a kad nekog uvrijedim, a ne mislim, ja se izvinim - objašnjavao j Kristijan.

U njegove izlaganje se umiješala i Marija Kulić, koja je stala u Stanijinu odbranu i zamolila je da Goluboviću vrati pare, jer joj je muka da više sluša njegove uvrede upućene Dobrovićevoj.

Međutim, Kristijana to nije smirilo, pa je rekao nešto što je šokiralo sve njegove cimere, ali i publiku kraj malih ekrana.

- Zaklinjem se u svoje dvoje djece, ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula djecu, po cijenu da idem 40 godina na robiju - rekao je Kristijan.

Poslije jezivih pretnji koje joj je uputio, Stanija se oglasila na svom Instagram nalogu i zamolila nadležne organe da reaguju.

- Nisam vkerovala da cu biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vrijeme reagovala, apelovala i probudila svijest kod našeg naroda, naše države, našeg pravosudnog sistema, policije, medija... Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno prijeti smrću! - počela je Stanija.

- Prije 5 godina me je ovaj čovek javno reketirao, cijela zemlja je to gledala i ćutala?! Niko reagovao nije! Sad javno prijeti smrću. Dosta više! Osim toga što ću podnijeti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nijemi već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šou-biznis, ovo je moj život i meni se večeras javno prijetilo smrću - poručila je.

.

.


(Telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.