x

Zakopčaj se, kako te nije sramota i ne smij se: Evo zašto je Sanja prije 20 godina napustila RTS i nikad se nije pokajala!

Voditeljka Sanja Marinković je danas jedna od najpoznatijih i najpopularnijih voditeljki u Srbiji, a malo ko se sjeća da je ona svoju karijeru započela na RTS-u i to kao voditeljka jutarnjeg programa!

"Bila sam voditelj Jutarnjeg programa četiri godine. Ja sam odmah postala spiker poslije 3 mjeseca, čitala sam vijesti i bila novinar, a ubrzo sam postala i voditelj", rekla je Sanja.

"Ti si napravila takvu promjenu, da odeš sa RTS-a za koji se ljudi zakače", rekla je Snežana.

"To sam uradila jer su mi međuljudski odnosi takvi da ja tu nisam više mogla da se razvijam kao ličnost i mislim da je to bio najbolji potez koji sam povukla u životu. Sa RTS-a sam otišla, jer sam ja tada vodila Jutarnji program, a tada nažalost tu nisu bili neki urednici koji su ksanije prepoznavali neke moje kvalitete, govorili su mi ključnu jednu stvar, a to je "nemoj da se smiješ". Govorili su mi "kako te nije sramota da poželiš dobro jutro naciji sa osmijehom na licu". Jednom sam vodila emisiju imala sam ciklama sako i bluzu, ja se još uvijek sjećam te žene koja je sišla i rekla mi "brzo se zakopčaj, kako te nije sramota da si sa tim dekolteom", a kako ti možeš da imaš dekolte u sakou. Svako jutro ja sam vodila emisiju 2 i po sata i oni su stalno imali neku zamjerku", rekla je Sanja koja je nakon toga napravila karijeru za primjer mnogima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.