x

ruski vloger

Zapalio Mercedes vrijedan preko 200.000 eura i sve snimio! (Video)

Još jedan idiotski potez dolazi iz virtualnog svijeta influencera, vlogera i YouTubera. Posljednjih dana društvenim mrežama se širi snimka u kojoj vozač ostavlja skupocjeni Mercedes na livadi, vadi iz prtljažnika benzin i zalijeva ga. 


Nakon što ga je dobro natopio popularnim zippo upaljačem aktivira plamen koji je u kratkom vremenu progutao Mercedes. Za to vrijeme nekoliko kamera i dron su snimali taj "performans", a vlasnik je zadovoljno grickao svježe pečenu kobasicu. 


To je najkraći opis videa koji je u rekordnom roku skupio 10 miliona pregleda. Iza ovog nerazumnog paleža stoji ruski vloger Mikhail Litvin, a razlog je navodno kvarljivost i neodgovarajuća potpora lokalnog distributera. Nakon ovog videa možemo se tek složiti i reći da "i lijepi automobili lijepo gore".


Šalu na stranu, ali ovakav potez malo ko može razumjeti, a još manje odobriti. Zapaliti auto, i još k tome skupocjeni Mercedes-AMG GT63 S, nema nikakvog opravdanja. Čak ni onog da se vjerovatno nije previše pomučio za taj auto. U svakom slučaju, mišljenja smo da je auto mogao prodati i pokloniti novac nekomu u potrebi, te bi i tako poslao dobru poruku. Vjerovatno bi i gledanost bila slična. Bar se nadamo.

.

.

Izvor: Index.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.