x

Započeli vezu par dana nakon njene svadbe: Pavle progovorio o detaljima veze s Draganom!

Dragana Mitar i Pavle Jovanović iz dana u dan sve više se prepucavaju i iznose detalje svoje veze u rijalitiju "Zadruga 2", a kako sebe predstavlja, menadžer dva lokala u gradu, sada je objelodanio kada je sve počelo.

Budući da je Pavle izrevoltiran Draganinim tvrdnjama da su njih dvoje bili samo u s*ks- kombinaciji, on je odlučio da iznese sve detalje njihove veze:

- Izjavio sam da je ružno sve što je rekla i da to nije bila s*ks kombinacija. Ona se udala 1. oktobra, a već poslije nekoliko dana započeli smo naše viđanje, nakon čega smo se viđali sve češće do Nove godine, išli smo i na Kopaonik zajedno. Viđali smo se svaki drugi dan. Nismo mogli da se viđamo često, jer je njen muž saznao. Prsten je kupljen u decembru, to je bio poklon za njen rođendan. Nisam stigao da joj dam, jer smo trebali da idemo na večeru i da budemo sami - istakao je Jovanović.


Ovo je razbijesnilo Draganu pa je pojasnila kako je izgledalo njihovo putovanje na Kopaonik:

- Mi drugačije svrstavamo kombinacije, trouglove, s*ks kombinacije i slično. On je persona non grata, ja ga doživljavam onako kako ja želim. Ja sam se udala u oktobru, imala sam djevojačko veče. Pošto sam ja imala probleme sa svojim mužem i rasprave, ipak mi je ispunio želju da budem udata. Ja sam se sa njim raspravljala, sa Pavlom sam izlazila, trebao mi je neko da me sasluša. Prsten i BMW su u totalno dva različita termina vremenska. Išla sam na Kopaonik, ja sam plaćala sve, ja sam išla svojim kolima. Pritom, došlo je njegovo društvo iz Vinče. Moj muž mi je dao džeparac. Vratili se, došao je moj rođendan, ja sam htjela da to uradim tajno. On je širio priču, koristio je momenat da smo u bračnoj krizi. Ja sam sa svojim mužem čitala tvoje poruke, mi smo umirali od smijeha, sprdali smo se. Pritom, ti meni kupuješ prsten! - kazala je Dragana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.