x

MODNI ODABIR

Zasijajte poput princeze Kejt Midlton: Haljina u kojoj svaka žena izgleda dotjerano i lijepo

Prodaje se po cijeni od 408 britanskih funti, odnosno oko 460 eura


Princeza Kejt Midlton (Kate Middleton) uvijek privlači poglede svojim modnim odabirima. Tako je bilo prilikom posjeta bolnici Royal Liverpool Hospital sa suprugom.

Profinjena kombinacija

Za ovu priliku odabrala je još jednu profinjenu kombinaciju kojom je dominirao bezvremenski klasik, mala crna haljina u kojoj žene uvijek izgledaju dotjerano i lijepo bez obzira na to gdje je nosile.

Kejt Midlton odabrala je pletenu haljinu midi kroja s dugim rukavima modela Eva londonskog modnog brenda Cefinn, koji se prodaje po cijeni od 408 britanskih funti, odnosno oko 460 eura.

Na stranicama modnog brenda stoji kako je haljina Eva napravljena od mješavine vune, a pruža laskavu siluetu kombinirajući A kroj, nabrane naramenice i zvonolike duge rukave.

Tanki kaiš

Ovaj tip haljine izvrsno će pristajati damama bez obzira na konfekcijsku veličinu. Princeza od Walesa svoju je siluetu dodatno naglasila tako što je haljinu sputala u struku tankim kaišem.

Preko haljine je nosila zeleno-plavi karirani kaput britanskog brenda Holland Cooper, koji je poznat po svevremenskim odjevnim komadima napravljenim od kvalitetnih luksuznih tkanina.

(avaz,ba)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.