x

Zašto je Tifani u Srbiji? Trampova kćerka došla u Beograd da se uda!

Tifani Tramp, najmlađa kćerka američkog predsjednika Donalda Trampa, došla je u Beograd kako bi se tajno vjenčala s dečkom Majklom Bulosom, ekskluzivno saznaje Kurir.

Njih dvoje su se Srbiju  odlučili jer su na proputovanju po jugoistočnoj Evropi, a i željeli su da prođu neopaženo, ali im to nije pošlo za rukom.

- Tifani je oduvijek bila drugačija i vragolasta. Privlačile su je nesvakidašnje stvari i neobične avanture. Ona i njen dečko su u vezi skoro dvije godine i došli su na ludu ideju da se tajno vjenčaju tokom putovanja, i to u zemlji gdje ih niko ne zna. Bili su uvjereni da je Srbija pravi izbor. Tifani nije očekivala da će ih neko prepoznati i da će se saznati da sa izabranikom boravi u Beogradu. Željela je da se Majklu zavjetuje na vječnu ljubav, i zato je s njima na put krenulo samo nekoliko njima najbližih ljudi - priča sagovornik.


On kaže da još uvijek nije sigurno da će sada obaviti čin vjenčanja ili će to ostaviti za neku drugu destinaciju, s obzirom na to da je otkriveno da je u Beogradu.


- Trampova kćerka ne želi da njen otac iz medija sazna šta je ona uradila. To planira lično da mu saopšti. Svjesna je da bi se možda zbog toga naljutio, pa ne želi nikakvu neprijatnost s roditeljima. Takođe, svadba i veliko veselje će svakako biti i u Americi, gdje im žive porodice i prijatelji - završava sagovornik.


I tokom jučerašnjeg dana Trampova kćerka je bila i više nego aktivna po Beogradu. Ona i njen dečko, kao i njegov brat Fares uživali su na Zemunskom keju. Tifani se nijednog trenutka nije ponašala poput zvijezde, već je opušteno razgledala znamenitosti grada, a uživala je i u šopingu. U svakom trenutku pratilo ju je američko obezbjeđenje, kao i srpska policija u civilu.


Tifani Tramp je najmlađa kćerka aktuelnog predsednika SAD, koju je Donald dobio u braku s bivšom ženom Marlom Mejpls.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.