x

bajkovit prozor

Zašto morate posjetiti Antaliju?

Ceste oivičene redovima palmi, hoteli različitih kategorija i marina iz bajke samo su neki od detalja koji ovaj grad čine savršenim mjestom za odmor.

U svojoj srži, Antalija je idealan sklad prirode, raznolikosti, kvalitete i sjećanja koji će vas pratiti još mnogo godina. Ovaj grad sa milionskim stanovništvom nalazi se u istoimenoj provinciji, a na zapadu je naglašen prekrasnom i impozantnom planinom Taurus.


S primarnom lokacijom na turskoj rivijeri, Antalija je jedan od pet najposjećenijih gradova na svijetu, koje godišnje posjeti više od 10 miliona turista koji se vraćaju, uvijek sretniji i zadovoljniji svojim izborom. Ceste oivičene redovima palmi, hoteli različitih kategorija i marina iz bajke samo su neki od detalja koji ovaj grad čine savršenim mjestom za odmor.


Antalija vam može ponuditi mnogo više od prirodnih ljepota, vodopada, planina i pješčanih plaža, jer je bogata istorijom, znamenitostima i mnogim drugim lokalitetima koje vrijedi posjetiti, poput kamena koji gori stoljećima.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.