x

pjevala im milica todorović

Zašto seljana pored dobre muzike? Žena fudbalera napravila haos na Tviteru zbog dočeka olimpijaca!

Pjevačica Milica Todorović pjevala je na dočeku vaterpolista sa Olimpijade, zbog čega je bila na meti prozivki Sonje Lazetić, žene fudbalera Nikole Lazetića.

Supruga fudbalera koju je javnost upoznala i kroz dokumentarni film "Vidimo se u čitulji", izazvala je pravu buru na Tviteru kada je komentarisala doček srpskih olimpijaca u Beogradu.

- Zašto su zvijezde "Granda" na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike pitam? - napisala je Sonja aludirajući na Milicu Todorović.


- Sljedeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana... - napisala je ona komentar na svom Tviter nalogu.

Ova njena objava podigla je veliku prašinu u domaćoj javnosti, a Sonja je bila meta žestokih komentara i osude zbog svog komentarisanja tuđeg muzičkog ukusa. Lazetićeva supruga zbog toga je "promijenila ploču".


- Moje društvo i ja narodnu muziku između nas zovemo "seljana" ili "selje", i rado je slušamo kad izađemo u kafanu. Nije mi bila namjera nikoga da uvrijedim, što se jasno vidi iz mog tvita, ali očigledno je neko želio sve to drugačije da predstavi ili jednostavno nije skapirao tvit - napisala je Sonja.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.